Másodszor dob piacra olyan könyvet Friderikusz Sándor, ami gyakorlatilag üres lapokból áll. Huszonnégy évvel ezelőtt milliókat keresett ezzel, és lehet, hogy most is így lesz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Az a helyzet,hogy csak úgy a kíváncsiság kedvévért, ha én veszek egy ilyen üres Fridi könyvet, és otthon teleírom a lapjait! Akkor engem a Fridi beperelhet jogsértésért?
Persze közben elmondom, hogy nagyon művelt vagyok mert üres Fridi könyvem van, aminek a lapjaira magam írom a saját történetem!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
@sokanvagyunk: Valamiből meg kell élni neki is, no, ennyire futotta, ennyi a tehetsége!..de legalább biztos nem használják fel plagizálásra!:))
nyanya001
Nahát erre mondják amig lószar van veréb is van:)
@Dulcinea: az üres lapokat emlékkönyv gyanánt is lehetne
alkalmazni :)
varrólány
Adjunk ki mi is Propelleresek egy üres könyvet, hátha kelendő lesz!
Dulcinea
@nyanya001: Milyen igazad van, de vesz a fene üres könyvet, még 4ft-ért se!:))
Dulcinea
@pictor: Inkább emlékkönyvet az szebb!:))
silber13
Egy csomag írógép papírral elbattyogok egy könyvkötőhöz, bőrkötést kérek arany szegéllyel, az első oldalra rányomtatom " rövidített változat", az utolsóra meg " Forrásmunkák".!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.