Galac - Bár Giuliano (7) és Claudiu (5) még csak gyerekek, játszi könnyedséggel mutatnak be profi tornagyakorlatokat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atesz30
Az a kar hátratörő mutatvány tényleg jót tesz az izületeiknek...Az üveges fekvőtámasznak meg marha sok haszna van hagy vagdossa magát össze a gyerek...
ezért
Ha már ésszel nem tud az apjuk érvényesülni Romá...-ban, így a gyerekeit használja...
Don Marcus Hibiscus
Ott nincs gyámügy?Ekkora kölköknek még autózni kéne,meg írni-olvasni tanulni,nem testet építeni.Bár inkább ez inkább test rombolás.Sajnálom a gyerekeket,a szülőt meg ütném.
Disznópofa
Amennyiben ez nem okoz gondot a gyerekeknek és élvezik amit csinálnak, abban nincs semmi baj, gondoljatok Spártára, ott is már kicsi korban komoly fizikai terhelésnek tették ki a gyerekeket, hogy jól bírják a későbbi gyűrődést.
Rézangyal
@Disznópofa: Lehet, de nem az ókorban vagyunk. @Hopppá: valóban ügyesek, de erre ráértek volna 8-10 éves korukig. Apuci nagy hülye lehet...ha az én férjem lenne, tutira nem tehetné ezt a gyerekekkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.