A valóságshow-k világát éljük, a kereskedelmi csatornák naponta tömik az agyunkat idiótábbnál idiótább emberek magánéletével. Nem Széchenyi, vagy Grétsy László a példakép, hanem VV Ikszipszilonka, a kislányok pedig a Playboy villa lányait utánozzák tizenkét évesen. Miért is ne lehetne édeni környezetben pártalálós-pénzkeresős, egymással kibasemolós műsor, pláne, hogy ez már a második, csak én nem láttam az elsőt. Nem mintha nagyon hiányzott volna...

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
"Nem Széchenyi, vagy Grétsy László a példakép" jézus, ki írta ezt, maga hoffmann rózsa?
Angelika
@zsolti: nem Hofmann Rózsa, pedig kértük, hogy írja meg, hanem egy dexter nevű cikkíró, és nem érzed az iróniát. :))))) Csak a szakadékra akart rámutatni, ami a ma és a tegnap példaképei között tátong. De persze ez szubjektív. Ezért is van abban a rovatban. :)
zsolti
@Angelika: szakadék? tátong? példakép? először is, ezek a valóságshow szereplők nem példaképek. akinek az, ott más baj is van, és nem a realitytől fogja elveszteni az értékítéletét. a tátongó szakadék meg relatív, de legalábbis minden kornak megvolt a maga szakadéka. a "ti időtőtökben" (bocs, hogy így megelőlegezem) az akkori nagyon bölcs felnőttek azt gondolták szakadéknak, hogy beat zene, meg farmer nadrág, meg ABBA, és azon szörnyülködtek, hogy jaj mi lesz ezzel a "jövő nemzedékével", elbutítja őket a diszkózene meg a pepszikokakóla. a farmerban! aztán mégis felnőttek, na hát majd a mostaniak is fel fognak ugyanígy ;)
Angelika
@zsolti: ne előlegezd meg.:) "Az én időmben", ahogy gondolod, nem volt még ízlésformáló szerepe a médiának. Ez a fajta média nem is létezett. Megjegyzem, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit közvetít a média, még akkor sem, ha sokan tök jól el tudnak bambulni a valóságsókon, és ha nem lennének példaképek a szereplőik, akkor a haknikból nem tudnának megélni. Egyébként meg meddő vitát folytatnuk, mert ahogy a soraidat olvastam, Te se a realitykből nyerted az értékrendedet. :)
zsolti
@Angelika: hát nem tudom melyik a jobb. hogy nem létezett ez a fajta tömegmédia, és az egész lakótelep ugyanazt az egy kazettát hallgatta, ugyanazt a stílus, kultúrát képviselte, mert nem jutottak el hozzájuk az új dolgok, vagy ez a mostani a jobb, ahol van minden, szar is, értékes is, és mindenki választhat. hogy este 9kor én most művelődni akarok-e még, vagy csak bambulni. és miért ne bambulhatnék, holnap ugyanúgy dolgozok tovább, a személyisége pedig különben is mindenkinek már néhány éves korára kifejlődött, akármennyi ilyet nézhetnék egyhuzamban, akkor sem lehetnék már tömeggyilkos, se ingyenélő naplopó, se állatkínzó... a személyiséget nem a divat formálja. de szerintem szilikonszája sem divatból lesz valakinek, hanem mert beteg. önértékelési gondjai vannak, ezzel oldja meg. és ilyenek régen is voltak biztos, csak nem derültek ki, nem volt neve. de ugyanennyi bolond volt mindig, 1 darabbal sem lett több a tévéműsorok miatt, ide akarok kilyukadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.