Négy órán át várakoztattak egy nyolc nappal korábban szült fiatalasszonyt az orosházi kórház folyosóján. Az intézmény szerint nem történt mulasztás – írta a beol.hu.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
és ez még rosszabb lesz ha bezárnak még néhány kórházat...
Rézangyal
A helyzet fokozódik. Lesz ez még rosszabb is.
kopeba
Biztos volt más dolguk is, nem lehet kapkodva kávét inni meg elszívni egy doboz cigit.
Rézangyal
@kopeba: Gyere el dolgozni eü-be. Majd meglátjuk, lesz-e időd kávézni, meg cigizni.
Don Marcus Hibiscus
Nálunk több települést összefogó egészségház van.Asszony 8 és fél hónapos terhesen nem tudott pisilni,mert a baba a vesevezetékén feküdt (ez persze utólag derült ki).Ügyelet,mert mikor,ha nem vasárnap történik...Beutaztunk 10 km-t busszal,hogy nem pisilt kb 24 órája.Erre: Jó,miért nem jöttek előbb,meg minden és hogy ne is álmodjunk mentőről,majd jön Pestről 2 óra múlva,mert ami itt van (Pesttől 30 km-re) az a szívrohamosoknak van fenntartva(?!) Tehát haza jöttünk busszal és vártunk még egy jó másfél órát,bevitt minket a mentő(kisérő voltam),várakoztunk a kórházban még egy jó órát.Vasárnap este 3-an voltunk kb betegek,nővérek,meg orvosok alig akartak odamászni,aztán leszívtak asszonyból másfél ágytál vizeletet és beküldték osztályra.
Pont ma és tegnap és mostanában történtek még ilyen jellegű dolgok,de ilyen történetei gondolom minden 2. embernek vannak.

Annyit azért még hozzá tennék,hogy a betegszállításra van pénz,orvos fizetésre nincs?Nagyon eldúrvázva : Bp-Szolnok-Cegléd-Kecskemét-Bp képzeletbeli sorrendhez hasonló a dolog.Erre fele legalábbis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.