A magyar konyháról mindenkinek a különféle paprikával készült ételek jutnak az eszébe, pedig csak a 19. század végén lett az uralkodó fűszer. Addig sokkal változatosabb ételek készültek a polgári konyhákban, teknősbéka, medve, kaviár és agyvelőkolbász is került a "paprika előtti" időszakban az asztalokra. A régi ételek modern elkészítéséhez az Alabárdos étterem sous séfjétől kértünk recepteket.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.