Alekoszt az utóbbi időben üldözi a balszerencse. Az elmúlt hetekben kétszer kapta szabálysértésen a rendőrség. A görög elmondása szerint idegállapotának volt köszönhető minden, hiszen mostanában sokat veszekszik szíve választottjával, Bettyvel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ez a született senkiházi IQ szökevény, autó nélkül is veszedelmet jelent minden normális emberre! Miért is nyavajog? 10000-re megbüntették? Van neki miből kifizetni, H.P havi 500 ezret fizet neki a nagy semmiért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pasi37
Íme az igazi magyar ember!!! SZAPULNI A MÁSIKAT az megy
mit csodálkoztok ezen vaze??? mondásba is így van,,hűlyének hűlye a szerencsélye,,,,,,,,

ennyi
SZOTE
Sajna az a baj hogy ez kell a magyarnak!!!Mivel kellőképpen meg lett alkotva a megosztott véleményű magyar,és az az egység ami vala volt ebben az országban annak se híre se hanva...Úgy hogy azt adják ami nekünk kell!!!Köszönjük.!!!
gaszpel
Miért kell erről a debilről naponta cikkezni? Ha meglátom, rosszul vagyok tőle. Legalább ne szólalna meg! De nem, ez a félhülye állandóan nyilatkozik, az egészenhülye újságok meg le is közlik, amit ez az alkoholista barom összehablatyol. Ki a bánatomat érdekel ez a szarházi felkapaszkodott senki??? ELÉG VOLT BELŐLE!
glycerin
Az egyszerűséget és az őszinteséget nehéz megszoknia annak, aki hazugsággal bélelt környezetben nőtt fel.
gaszpel
Alekosz alkesz édesanyja mellett nem sok jót tanulhatott. Az összeesküvőkben is jól bemutatkozott, szegény férjét sajnáltam, mert ő is égett a családja miatt. Tényleg unalmas ez a sehonnai, jó lenne már hanyagolni a firkászoknak.
libero
Még hogy balszerencse...

Az egész ember egy nagy szerencsétlenség, maga az ok. A büntetések pedig az okozat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.