Nem tudta átlépni saját árnyékát VV Kinga. A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidrapok
És még hányan fognak trükközni vele!
lópicigáspár
@Fater59: Lassan már csak vödörrel a fején...! :-)
Don Marcus Hibiscus
Nem is gondolta senki,hogy le fog fogyni addigra.Vagy ha mégis,akkor sem akkora nagy cucc a csaj,hogy itt izguljak rajta.Ha jó csajt akarok látni,akkor itt a fél internet.Kb minden 2-3. oldalon ott figyelnek sokkal jobbak.A retusálásról meg annyit,hogy minden címlaplányt,meg képet retusálnak,mert tökéletes ember nincs,vagy nagyon kevés.és amúgy sem nekem kell lötyögtetnem a háját :)
wiki
Miért lett ebből akkora botrány? Mindenki képét retusálják, aki levetkőzik egy ilyen magazinba. Liptait és Zalatnayt is retusálták, ők se nádszál vékonyak. Vagy lehet azért jelentetnek egy Kingáról ilyen híreket, hogy vegyék az újságot.
Atha
Semmiféle botrány nincs itt! Mivel a kutyát nem érdekelné, ezért a vírusmarketinghez nyúltak a Playboy huncut szerkesztői. Tele van a net ezzel a marhasággal, mindenhol ebbe botlik az ember hogy hurkás a dereka Kinga Ramsey-nek.
Helis
Es kit a faszomat erdekel az egesz??egyebb nincs csak "VV"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.