A Budapest Pride miatt szombaton közlekedési változások lesznek a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Közleményükben azt írták, a felvonulás a Podmaniczky utcából indul várhatóan 14 órától a Teréz körút közeléből, és a Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út-Oktogon-Andrássy út-Dózsa György út-Hősök tere útvonalon éri el 17 óra körül a Városligetet. A rendezvény útvonalát lezárják a közúti forgalom elől, a közösségi közlekedési járatok módosítva közlekednek.

Dübörög a Pride szombaton – Komoly közlekedési változások lesznek

Fotó: 123rf.com

A tájékoztatás szerint szombaton lezárják a Podmaniczky utcát a Teréz körút és a Bajcsy-Zsilinszky út között várhatóan 11:30 és 15:30 között, a Bajcsy-Zsilinszky utat várhatóan 14:45 és 15:45 között, az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között várhatóan 15:15 és 16:15 között, az Oktogont várhatóan 16:00 és 16:30 között, az Andrássy utat a Hősök tere és az Oktogon közötti szakaszon 16:00 és 17:00 között, illetve a Dózsa György utat a Hősök terénél 16:30 és 17:30 között.

A változások érintik többek között 9-es és a 72-es autóbuszokat, a 70-es és a 78-as trolibuszokat, és a 4-es és a 6-os villamosok közlekedését is – ismertette a BKK.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Én a szivárvány színűre festett kecskémmel fogok felvonulni. Nem lesz rajtam más csak egy szivecskés alsónadrág.
vanilin.hu/sites/default/files/styles/product_gallery/public/product/image/2016/09/06/20130717153849_955678434689.jpg?itok=MUpYFOZW
Kikérem magamnak, ha valaki elkezd buzizni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabá
A szex, a szexuális identitás a hálószobába való nem az utcára.
Nem érdekel ki kivel, mivel, amíg nem tolja az arcomba, meg nem veri rá magát, hogy büszke a természet megcsúfolására.
Így ebben a formában, hogy megbénítanak egy várost, veik rá magukat hogy milyen büszkék a perverzitásukra, inkább megutáltatják magukat.
Minél többet vonulásznak annál inkább elutasítom őket.
Billibácsi
Vonulnak és közben skandálják a régi slágert: Jóska hol vagy, Jóska hol vagy?
Pegero
@namihami: Gyere velem kicsi rigó és ott majd fütyürészhetsz a fütyülőddel,
namihami
@Pegero: Te kis csacsi, talán ha nem csak írnál, de olvasnál is, akkor világos lenne (miként már többször jeleztem is), hogy ahogy a Birkamenet, úgy ez is hidegen hagy! Csupán a 22.19-es jelentkezésed érlelte meg bennem, hogy célközönség vagy!
Talán majd legközelebb, egy más profilú rendezvényen? Jelentkezz!
(ja, és még annyi: a korom és több, mint 40 év házasság után én már ott(!!!) nem számíthatok füttyösnek)
Pegero
@namihami: Neked már csak Magyar Péter szaros nadrágja marad!
namihami
@Pegero: 18.58: Neked komoly gondjaid lehetnek a szövegértéssel, ha egyáltalán sikerült átvergődnöd azokon a kommentekben, amiket már oly sokszor leírtam a MP-hez való viszonyomat!
Na, mégegyszer: Közönséges Orbánspiclinek tartom, aki kizárólag a ti céljaitok erősítésére lett a társadalomra szabadítva! Semmi egyéb, mint az ellenzék (egyébként sikeres) megosztása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.