Orbán Viktor ma reggel is a Jó reggelt, Magyarország vendége volt, ahol sok fontos témáról esett szó. 

A magyar kormányfő a Kossuth Rádió reggeli műsorában elmondta a NATO-főtitkárral folytatott beszélgetése kapcsán, hogy szerinte az amerikaiak vezetésel, Németország statisztálása mellett a nyugati világ le akarja győzni Oroszországot. 

Orbán Viktor arra is kitért, hogy noha népszavazás nem volt háborúról, de az uniós választási kampányunkkal kommunikáltuk azt, hogy a a magyarok nem akarnak részt venni a háborúban.

Szóba került Manfred Weber is, aki illetve a brutális bírság, amit nemrég hazánk kapott. Róla a kormányfő elég éles kritikát fogalmazott meg

Orbán: Azokkal fizetettjük meg a bírságot, akik a háborún és a migráción keresik a legtöbbet

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

"Azokkal fizetettjük meg a bírságot, akik a háborún és a migráción keresik a legtöbbet"

Orbán Viktor véleménye szerint Weber fő célja, hogy keresztbe tegyen Magyarországnak, hiszen mi akadályoztuk meg 5 éve a bizottsági elnöki posztját – írja az Origo.hu

"Weber közbejárására indult el a 7-es cikkely szerinti eljárás 2018-ban. Szoros összefüggés van a migrációs bírság és a magyar háborúellenes álláspont között" – fogalmazott a miniszterelnök, majd azzal folytatta, hogy a kormány már dolgozik a megoldáson, hogy azokkal fizetessük meg a bírságot, akik a háborún és a migráción keresik a legtöbbet.

Orbán Viktor azt mondta, ezt a weberi támadást ki fogjuk védeni.

Forrás: Origo

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ennyi f@szságot csak ez a mentális problémákkal küzdő aljas tud összehordani.
Szégyenország, szégyenminiszterelnöke = kurvaország
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
0rbán még ehhez is hülye!?!? Ebben az egy kérdésben igaza lehetne, ha értené vagy érdekelné a migráció valódi oka!
libellle
@verőce21: Fel megy a vernyomásod, ezert ne idegeskedj. Benne van az itéletban, hogy amennyiben a magyar degeneralt kormány nem fizet, akkor a tartozás levonando abbol az összegböl amit Magyarország kap az EU-tól évente.
Horizont
@izéke: Húha ez az avatarfotód nem semmi :D Tetszik, sok mindent kifejez szerintem.
balos
@Aki Én: Ezt a kérdést 1 a hülyeségére és a geciségére büszke nemzethy csicskusznak feltenni már már reménytelen és kudarc!Abban nagyok,amiben szarok!Nekik minden ami negative érintené őket törvényileg megengedett,mert így működnek a törvényeik!A lopásuk megengedett,mert a polt vigyáz rájuk!Az igazság pedig,mindig olyanra van bízva,aki nincs tisztában a szó jelentésével!A egészség és a gyerekek jövője,1 "mosódát" müködtetett gecire van bízva,mert csak ahhoz ért!Így lesznek agy mosottak a gyerekek és üresek a tisztára kiürített kórházaink!
verőce21
@libellle: neked a pride-n lenne a helyed, nem itten fürkészni tölcsérseggű...! :)
libellle
@verőce21: Ja ja, de nem akartam találkozni veled. Lehet nagyon kellemetlen lett vona neked ha meglátlak pávatollal a fenekedben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.