"Ököllel ütötte, orrba verte, földre rántotta, megrugdosta és kést szegezett Veronika torkához Cristofel, majd ezután lefejezte kedvenc plüssállatát" - számolt be a villalány édesanyja nem sokkal ezelőtt a Fókusznak.

Veronika eszméletét vesztette, agyrázkódás gyanujával mentő vitte kórházba, jelenleg is megfigyelés alatt tartják. Az asszony elmondása szerint Cristofel azzal is megfenyegette a lányt, ha szól a rendőrségnek, elvágja a torkát.

A Velvet megkereste Cristofelt, aki egészen máshogy emlékszik a történtekre. "Nincs is kórházban, az anyukájához ment sírni. Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna" - mondta, hozzátéve, hogy ahányszor látja Veronikát, bocsánatot fog tőle kérni.

Veronika és Cristofel korábban sem élt békés magánéletet, szinte naponta a bulvárlapok címlapjára küzdötték magukat viharos szakításaikkal majd kibéküléseikkel. Reggel a Blikk még arról írt, a szerelmespár Fa Nándor-szerű kálváriája végleg véget ért, Veronika ezúttal örökre kidobta Cristofelt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Mámmeg most mi lesz? Állítólag orrba vágta ez az egysejtű...megütötte Az Orrot, melyet direkt az ő kedvéért műttetett meg a hülye liba! Lehet, hogy nem tetszett neki? xD
bandolero
@Rézangyal: tul hosszura sikerult az orr,es azt akarta egy kicsit tompitani,nem kell sokat varni kb.10 nap es ismet egyutt lesznek,ez a ribanc minden melegagyba bebujik.
keresztapa
Szét kellett volna verni, nem össze, ez a való világ, nem az RTL világa. Ezután fogja Veronika érzékelni a verés jótékony hatását, az ágy melegét, a hűség és a hülyeség közti különbséget.
sokanvagyunk
Hát igen. A plüssfigurát valóban nem kellett volna. Most játszogathat szerencsétlen a műcicijeivel. A többi rendben is lenne, pláne, ha a te szemedből is műkörmök kandikálnának most ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.