Győr - Zokogva járult a bíró elé a soproni lőtéri kettős gyilkosság legbrutálisabb elkövetője, T. Attila (19), míg társai, V. Roland (19) és M. Tamás (18) emelt fővel vették tudomásul, hogy egyelőre 30 napra biztosan rács mögé kerülnek. A két emberélet kioltásával gyanúsított fiatalok elismerték tettüket, bár a figyeléssel megbízott M. Tamás állítja, nem tudta, mire készülnek a barátai.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
M. Tamás nem tudta, mire készülnek a barátai. Ha nem tudta, akkor minek volt ott figyelni, hogy nehogy lebukjanak. Talán Vilmos herceget és a feleségét várta, hátha arra sétálnak. Mert nálunk nincs halálbüntetés, amerikai mintára 900 évet nekik, fejenként, hogy esélyük se legyen többet szabad levegőt szívni, még jó magaviselet esetén sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@mlele: tűnj el a játékomtól, mert lepuffantalak! És még lesz két életem..
soljanka
@bandolero: "Itt nemcsak a szulok hibasak ,hanem a tarsadalom"
pontosan! A szülő - alkalmazkodva a társadalmi elvárásoknak, ill. annak értékeihez - manapság igyekszik MINDENT megadni a gyerekének. Mivel manapság az értélkeket vagyonban, pénzben mérik, így az anyagiak megteremtése a fő cél. persze, hogy a legtöbb tehetős szülő igyekszik más értéket is átadni, de a gyerekek nem ezzel szembesülnek minden nap. Ellenkezőleg: azt látják, hogy nincs erkölcs, nincs becsület, az érvényesül, aki nyomul, a kapcsolatok, a pénz irányít mindent. A hétköznapi, egyszerű munka - legyen ez szakmunkja, vagy diploma- nincs megbecsülve - aki nem csal, lop, hazudik az lúzer. Kitűnni csak devienciával lehet. ( Lásd a Valóság show-k "sztárjait"- ha orbitálisan hülye vagy - akkor nyersz)
Szomorú ez az egész - de tény és való, hogy a fiatalok nem látnak más perspektívát.
Ez persze nem menti fel a fenti fiatalokat: szerintem is életfogytig a minimum nekik.
De el kéne gondolkodni nekünk, felnőtteknek: azt tudjuk, hogy nem mennek jól a dolgok, de homokba dugjuk a fejünket egész addig, amíg nem konkrétan minket, ill. közvetlen környezetünket éri a tragédia - akár áldozatként,akár elkövetőként.
kkalman
M. Tamás nem tudta, mire készülnek a barátai. Ha nem tudta, akkor minek volt ott figyelni, hogy nehogy lebukjanak. Talán Vilmos herceget és a feleségét várta, hátha arra sétálnak. Mert nálunk nincs halálbüntetés, amerikai mintára 900 évet nekik, fejenként, hogy esélyük se legyen többet szabad levegőt szívni, még jó magaviselet esetén sem.
lovo52
Vissza kell állítani a HALÁLBÜNTETÉST !!! Unió ide, Unió oda!
Január
Tegnap már az egyik kereskedelmi tv csatornán a Híradóban folyt a szerecsenmosdatás, hogy a jó módú gyerek családja milyen Istenfélő, templomjáró és a fiú is milyen tisztelettudó. Ez a riport megjelenése a híradóban véletlen volt?

Kérdem én, hogy aki elvisz otthonról milliókat és elszórakozza azt , hogy hogy nem veszik észre pl. az iskolában, mert az ott sem eminensként viselkedhet.

Most csak azt tudom a fiú édesapjának javasolni, hogy mivel a fia évtizedekig az állam vendégszeretetét fogja élvezni - közpénzen - támogassa ezután a vagyonával az elhunytak családtagjait! /Valahol úgy olvastam, hogy a lőtér vezetőnek 3 gyermeke van./ Talán valamit enyhít akkor a veszteségen és a saját lelkiismeretén.
SELIG
@Január: Istenfélő? Templomjáró? Számomra ez egyet jelent a bűnösökkel, akik megbocsátásért járnak a templomba.
Hiába akarják mosdatni a csuhások, főleg azért mert a testvére is pap.

Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.