Budapest — Újra a zsebünkbe nyúlhatunk? A kormány honlapján szereplő terv szerint az önkormányzatok a jövőben „értéknövekedési hozzájárulást" szedhetnének azoktól, akik nyereséggel adják el ingatlanjukat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ha valaki megvesz bagóért egy düledező viskót, aztán saját pénzből, vagy hitelből helyrepofozza, akkor az értéknövekedéshez semmi köze az önkormányzat "területrendező munkájának". De ha már be akarják vezetni, akkor az értékcsökkent ingatlanok tulajdonosainak meg fizessék ki a különbözetet, úgy lenne igazságos. :)
abacs62
Fájhat a feje "sicc pajának" ! 3-ingatlan, de miket beszélek? biztos csak " vityillók" ami után ugye nem kell fizetni. No de majd az 5-ik kerületi "rogán, a pál utcai geréb" majd tesz róla hogy fizetős legyen . Ez BANDA mindent elkövet a megbukásuk érdekében, bár már ott tartanánk. Rohadékok.
sokanvagyunk
Kivetek, és remélem a környéken élők is az önkormányzatra ÉRTÉKCSÖKKENTŐ adót, mivel a környék cigánytelepe még mindig - közpénzen! - hathatós támogatást élvez. Életvitelük, a környéket lezüllesztő állapot miatt komoly értékcsökkenést szenved a környék lakossága!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.