Gáspár Győző kiváló terméknek tekinti Győzikét, és megkülönbözteti saját magától. Szerinte azért utálják olyan sokan, mert irigyelik, és állítja, a terpeszállás szó félreértése miatt lett híres. Meg mert nagyon megakarta mutatni.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
gáspár gy-t minden jó érzésű ember utálja... és megveti...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atha
Te nem vagy sikeres. Te ismert vagy.
..és butuska.
Pipec56
Dehogy irigyellek. Nem szeretnék olyan hülye lenni mint te Győzi. Az viszont igaz, hogy megakartad mutatni, de nem sikerült. Elég szomorú, hogy ilyen buta műsort adott az RTL. Legjobb lenne ha behúznád füled, farkad. Rosszul tetted, hogy nem hallgattál Apádra. Még szerencse, hogy legalább az Operaházba nem engedtek be. Győzike te egy pszihológiai sérült vagy.
Levendula
gáspár gy-t minden jó érzésű ember utálja... és megveti...
csikknorisz
Gratulálni tudok csak az index.hu-nak, hogy ilyen nagyszerű vezércikket tolt be ma az oldalára. Már ennyire uborkaszezon van?
kerék
Ha nem lennél cigány akkor talán kevesebben utálnának, bár kitudja, egy agyhalottnak mindegy milyen színe van akkor is ostoba marad.
anka
- te így sem vagy sikeres, csak egy feltörni akaró buta cigány!
- hol dicsekszel, hol meg sajnáltatod magad. - na ez az ami teljesen rád vall!
- a hazugságért nem kell a szomszédba menned.
bosszants
Ez díszcigány, mert a saját fajtája utálja!
deviance
@Atha: pont ez jutott nekem is eszembe
alfás
ha nem lennél cigány,akkor hála a jó Istennek,egy cigánnyal kevesebb lenne az országban!
hupikék
Ennek a kisállattenyésztőnek (tetves c...gány)-nak, vagy növénytermesztő? (retkes c...gány-nak, ki mondta, hogy sikeres? Ilyeneket híreszteljenek, még , és ez a hülye a végén még el is hiszi.
qwertt
A siker nem származás kérdése, hanem tehetségé. Egy olyan valami, ami ennek a buta buckalakónak soha nem volt, ergó nem sikeres, hanem a média kapzsisága által megcsinált tömegigényeket kielégítő kultúrszemét. Ez a lény, csak egy dolgozni nem akaró bulvár hulladék.
De ha neki ez jelenti a sikert, akkor...
qwertt
Pákóval együtt az ország szégyene!
lópicigáspár
Ha nem lenne cigány, már börtönben lenne!
Maja
Győző ! Hazugságokba nagyon de azt jól meg tanultad ? ! Nagyon utállak te is be csaptál sok emberkét majd a lelkedre fog száradni!!!
taglo
Majabiban ,banont zabált a hüjjje média pénzébül,ezidő alatt a kertje telelett vakond ,turossal !Ezt a büdös CIGÁNYT -még az ág is húzza !
sokanvagyunk
Cigány vagy, jól mondod! A legrosszabb fajtából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.