Budapest - 150 millió forintot szán a kormány Schmitt Pál lakásgondjainak megoldására! Noha sem a lemondott államfő, sem a hivatala nem adott választ eddig arra a kér­désre, hogy kér-e rezidenciát,

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
15 lakás ára 15 családnak nem kellene utcára menni ,közben 3 vilája van Schmittnek.De ami jár az jár.Szégyelje magát
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ETA
@sziráki ágnes: Viccelsz??? Orbán úr megmondta:Senkit nem hagynak az út szélén!!! A gazdagok felveszik a KOCSIRA, a szegényeket meg belökik az árokba ne, hogy útba legyenek!!!
KöBüKi
@overdose: Olyan vastag bőr van a pofáján,hogy a rinocérosz csak egy bababőrü állat.!
sza
@ETA: Ha még egy kis földet is dobnak rájuk még nem is látszanának.
sza
@Don Marcus Hibiscus: Aztán meg a nevelőszülőknek adják a gondozási díjat. De halad az ügy gyűjtenek a gyereknek. Én is adtam. De ez az ország szégyene ilyen helyzetbe kényszerítik a szülőket , hogy koldulni kelljen a beteg gyermeke miatt.
Don Marcus Hibiscus
@sziráki ágnes: Bizony bizony! Anno 2003 környékén családból kiemelik pénzhiány miatt,helyettes szülő meg kapta rá a havi 80 ezret.Fasza.
sza
@Don Marcus Hibiscus: Azért valljuk be hogy akadnak oléyan szülők akik nem a gyerekükre költenék azt a pénzt. Minket is megkérdeztek hogy vállalnánk - e gyereket nevelni., de nem vállaltuk .A mi családunkban többen neveltek gyerekeket .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.