Balázs Klárin nem fog az idő, és a Bors munkatársa közvetlen közelről szemlélhette meg: nem igaz, hogy az énekesnő szét van botoxolva, a kedvünkért grimaszolt, ráncolta a homlokát, amire nem lenne képes, ha idegmérget fecskendeztek volna a homlokába vagy az arcába.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
@Feraj49: Szerintem úgy van mint a viccbe. Gyurira fordítva. Korda el megy a dokihoz. - Doki. halkan mondom- nem igen megy a szex . - A nyolcadik menet után ki vagyok mint a liba és hányingerem van. Mire a doki- nyolcadik? ? De Gyurikám a te korodba? de mutasd már a nemi szervedet mert ilyet még nem láttam. nyolcadik? ? hihetetlen. Gyuri erre ki ölti a nyelvét MEEEEEEEEEE.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Szerintem az a nő aki egy bizonyos kor után akar másnak tűnni az valahol sérült.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Lehet hogy hogy csigolya sérve van?
Csizmás Kond
@Kutyafüle: Az lehet...vagy valami más...:)
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Hát inkább valami más. A múlthónapban 3 napig foglalta a helyet a róla szóló tudósítás, miszerint meztelenül napozik a teraszon, a sárlknyrepülők meg potyogtak a budai hegyekbe. Nekünk meg be kellett fűteni olyan hideg volt. Odafagyott a popója a teraszra . Szerinted ezt a süketelést ki vette be?
Csizmás Kond
@Kutyafüle: Minden ilyen közszereplő szereti ha róla beszélnek. ...ha másképp nem megy akkor szereznek egy valakit aki az ilyen pletykarovatokba beír néhány sort...ezért nem tudom értékelni az ilyent.
Csizmás Kond
...mert ez a napozási ügy is hogyan került volna napvilágra ha nem önként mondja el...hacsak nincs neki is saját sajtóirodája mint az elnöknek...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.