Házasodna a gazda. Csak nem Mészáros János Elek az egyik, aki megtalálhatja az asszonyt a házhoz? Nem kizárt, hiszen az Új Ász megtudta: az RTL Klub folyosóján azt pletykálják, hogy a Csillag Születik győztese lesz az új valóságshow húzóarca.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Egy dolog, hogy mit akar az RTL! De Elek, egy iskolázott értelmes ember, aki tudatában van a saját értékeinek, és ha van esze, már pedig van, akkor nem fogja porig alázni magát a szennycsatorna kedvéért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Dulcinea: sajnos,minden előfordulhat,mivel sok dolog zajlik a háttérben,és a csatorna érdekek is újabb a "pénzcsinálás" felé űzi a szereplőket.
Dulcinea
@Feraj49: Az én sajátos véleményem, minden elfogultság nélkül az, hogy Elek eddig is megélt a csatorna nélkül, amiért igénybe vette, amiért jelentkezett, az,az , hogy szerette volna megmutatni, hogy egyszerű ember is lehet sikeres! Lehet sikeres nem csak a szakmájában, hanem, egy tőle sarkosan eltérő műfajban is, és ez sikerült is neki! Tehát ha a szerződésben nem kötik meg a mindenféle aljassággal a kezét és lábát! Ő maga szerintem nem fog ebben a feleségesdi műsorban részt venni!
Rézangyal
Cimre reagalva: csak szeretne! Ilyesmire nem lehet kotelezni! Es ha Jenni nyerte volna?
Don Marcus Hibiscus
Akkor gondolom most orrvérzésig akarják nyomatni,mert még szimpatikus a közönségnek.Mire megutálják az emberek,addigra úgyis lesz másik.
nemecsek
én János Eleket teljesen véletelenül hallottam énekelni ! a -konyhából -mert
átkapcsoltak az RTL-re Futottam be mert azt hittem Simándy énekli
a Hazám hazámat! Le a kalappal előtte! De ki az az Alekszosz? ez is
énekes?
anka
@Rézangyal: - az kizárt!!! Jenni nem nyert volna sehogy sem, pedig nálam is az volt a befutó. - nem vetted észre, hogy a retek klubban csak férfi nyert még! - a való világot csak férfi, az X-factort is férfi, és a csillag születik-ben is csak férfi nyerte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.