Gábornak sikerült 7000 forintot otthagynia a Shellnél, amit még aznap éjjel megpróbált visszaszerezni, de akkor még nem látszott semmi a kamerán. Másnap viszont ott találta a srácot, akinél fizetett, ő pedig már látta a biztonsági felvételen, hogy nem nyúlt a kasszához, meg többlet is volt, úgyhogy visszaadta a pénzt. Leszögezném, hogy nem dolgozom a shellnek, és semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy reklámozzam Őket! A történet a következő: Pünkösdkor elhatároztuk párommal, hogy Érdről elmegyünk Ópusztaszerre, valamint Szegedre, megnézzük a Feszty körképet, valamint Szegeden a hidi-vásárt, ami épp akkor volt. A kirándulás csak 1 napos volt, és természetesen pályán mentünk (itt megjegyezném, hogy rohadjon meg a drága kormányunk, hogy megszüntette a 4 napos matricát...). Az utazás reggelén kb 9 körül beültünk az autóba és elgurultunk az M7 felhajtónál lévő shell kúthoz, ahol is vettem egy pályamatricát. Mivel 12000 Ft volt nálam, és a 2000-ből nem futotta matricára, így a 10000-ressel fizettem. A kutas kezembe nyomta az aláírni valót, de nem adott tollat. Kértem. Kaptam. Aztán kérdezte, hogy van-e smart kártyám, mondtam van, de nem is tudtam, hogy erre is jár a pont. Átadtam a kártyát, közben kijött a matrica, átadta, mondta hogy tegyem el 1 évig. Majd jött a blokk is azt is átadta, majd kezembe nyomta a kártyát, valamint közölte mennyi az egyenlegem a kártyán. Mivel ennyi sz@rt nyomott gyors egymásutánban a kezembe, elvesztettem a fonalat, és hibáztam. De nem csak én. Ő nem adott vissza a tízezresből, én meg nem kértem. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nem akarok reklámot csinálni egyik kútnak sem , de egy másiknál történt a fiam és barátja autóztak , mivel a srác is elég szórakozott , de késve szólt , így nem is adták vissza . Min degy elkönyvelte bakinak :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.