Felmenti a város a riválisát agyonlövő rendőrt és a házasságtörő balatonfüredi főorvost is, akiket egy napon temettek el. A felelősnek kikiáltott Edit egyik gyászszertartáson sem lehetett ott. Egy nő hűtlenségét még ma is szigorúbban ítélik meg, mint a férfiét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Ha egy férfi több szeretőt is tartott életében, akkor snájdig, jól áll neki, szinte mindíg elnézik neki, sőt annál sikkesebb. Ha egy nő egy másik férfinál keres szerelmet, megértést vagy akár csak lelki társat, akkor büdös kurva titulust kap. Utálom,és megvetem az ilyen ósdi maradi konzervatív és hamis konvenciókat.
A nő nem egy nemi tárgy, amit csak előveszünk, ha kell. Legtöbbször éppen a nők mondanak ítéletet egy másik nő felett, sokszor éppen ezzel palástolják a saját kielégítetlenségüket, vagy tagadják, hogy frifidek. Az ágyban hidegek, mint a radiátorok. Egy több éve tartó kapcsolatnál honnan tudja egy kívülálló, hogy ki mit hordoz a lelkében évek óta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Mindkét lovag oda lett, majd keres a liba más balekot!
Kutyafüle
@varrólány: Nagyon egyetértek veled. Tudod, a médiában mindyg csak a száraz tények jelennek meg, sokszor szenzációnak feltupírozva. És megindulnak a rosszmájú megjegyzések. Sok esetben olyan lelketlen véleményeket írnak le, hogy elrettentő. Legyen az énekes, vagy színész, vagy csak egyszerűen egy ember.
Ebben a jelenlegi történetben én arra világítottam rá, hogy hajlamosak az emberek a nőt hibáztatni, gondolj vissza a Csézy, vagy most a tanárnő öngyilkosságára. Ha bírálunk is, nem baj, de tegyük meg normális, emberi hangnemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.