Még vasárnap éjfélkor érkezett segélyhívás a kecskeméti mentésirányításhoz Újtelekről, de a bejelentő zavart állapotban volt, ezért a mentősök a rendőröket is értesítették - számolt be a baon.hu.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szeretnék egy úthengerrel áthajtani a férjen, teljes hosszában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esdi
@Kutyafüle: Működik a zsigeri félelem, és súlyos önértékelési zavarral is küzd. Mindazonáltal valószínűleg semmilyen segítségre sem számíthat. Ideje lenne már rendbe tenni a családon belüli erőszak kérdését. Nem szavakkal.
Kutyafüle
@esdi: Ezzel miért nem foglalkozik a nemzetes asszony , Witéz Wittner Mária? Ez is fontos lenne! Annyira a jobbikra számít, a jobbik meg igazság szolgáltatást ígér. Hát tessék lehet intézkedni.
darwin
@Kutyafüle: A szomszéd faluban majdnem halálra verte a 4 gyereke anyját egy cigány.Annyira,hogy el is temette.Az asszony kiásta magát,a kórház feljelentést tett,ápolta egy hétig az asszonyt a mi pénzünkön.Az asszony hazaszökött,mert a férje összefekszik valakivel,ha nincs otthon.A bíróság 3 évre ítélte a férfit,egy év után hazaengedték,mert négy kiskorú van otthon.A nő megint terhes.Szabad ítélkezni? Ezek az állatoktól is rosszabbak.
Kutyafüle
@darwin: Hát tudod, erre nem is tudok mit mondani. De gondolom, ha a nagy ajvékolásra átmegy a szomszéd netalán segíteni az asszonyon, akkor azt meg ketten verik agyon.
Kutyafüle
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt. Itt tényleg igaz :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.