Megjelent Brodarics István (1490–1539) humanista főpap, politikus, diplomata eddig ismert teljes levelezése – 349 írás –, a kötetet konferencia keretében mutatják be pénteken a Magyar Országos Levéltárban (MOL).

Forrás: nyest.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@esdi: No, a Záhonyi táblát is le lehetett volna cserélni:)) Mert onnan is idejöttek ideiglenesen vagy 40 évig:)) Mikor hazamentek, az összes sexújságot megvették a postán.))Itthagyták a sok rossz lakást, meg a benzin tartályt a föld alatt:))Üresen
qxy
@Kutyafüle: nem. kurva sok benzint itt hagytak Ismerem azt aki meg kapta.Még az ÁFOR is tőle vett amikor szarba volt .
qxy
@Kutyafüle: nem nagyon bejött neki mai napig jól csinálja Többek közt a Kádár ugye sose volt Szegeden . de a kocsiját ide hozták neki. Na volt kapcsolat ? egy kicsi? ?
Kutyafüle
@qxy: Hát kapcsolat az mindíg volt, minden időben, nem kicsit-nagyon! Most is az vagyon, ettől nő a vagyon:)) Simiccsuk el?
qxy
@Kutyafüle: oké.
benne vagyok simi simi simi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.