„Kovács Kati visszaélt a nevünkkel" – állítják a The Qualitons együttes tagjai. Berényi Csaba, a zenekar menedzsere azt mondja: az énekesnő több fesztiválon is az ő nevükkel reklámozta magát, holott már jó ideje nem ők kísérik a koncerteken. Kovács Kati szerint viszont szó sincs erről. – A barátnőmmel ebédeltem egy pécsi étteremben, amikor a párom észrevett egy plakátot. Láttam rajta magam. Azt hirdette, hogy aznap este a városban koncertezünk Kovács Katival – mesélte G. Szabó Hunor, a banda dobosa. – Utolértem a szervezőt, aki ledöbbent, hogy nem mi lépünk fel aznap, pedig minket hívtak. Megkérdezte a kollégáját, aki a szerződést kötötte, mi áll a megállapodásban. A papírokon már Qualitons 2 szerepelt. Persze, Qualitonsból csak egy van.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
A Kovács Kati ,már akkor MÜVÉSZNŐ-volt amikor ezek a ,,fitymák,, még nem is éltek !
Levendula
Qualitons? Ezek meg kicsodák?

Egyébként hogyha a Kovács Kati és ez a soha nem hallott együttes kerül szóba, akkor az előbbiről tudjuk, hogy kicsoda, míg ez a kválisönsz...
taglo
A Kovács Kati ,már akkor MÜVÉSZNŐ-volt amikor ezek a ,,fitymák,, még nem is éltek !
engem
@taglo: sőt az apjuk tervében sem voltak...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Qualitons?Agyament majmok!!!Örüljetek,ha egy napon,egy lapon együtt említenek benneteket Kovács Katival.Ingyen reklámot csináltok magatoknak,szerencsétlenek!!!
onizuka
Kovács Kati hitele ronthatatlan és méltatlan az ilyen vádaskodás.
jancsipapa
. A sztárság átka. Szerintem úgy van vele: Hátha mellékesen a The Qualitons mellett a Kovács Katit is megjegyzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.