Miután Liptai Claudia szakított kedvesével, B. Péterrel, a férfit már a tavaly elhagyott felesége lakásánál lehetett látni. A férfi egy virágcsokorral és egy üveg borral a kezében szállt ki a kocsiból.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Olcsóbb, mint a Liptai őnaccsága. A nő helyében azért futtatnám egy kicsit.
A Lipicai pedig egy régebbi szóhasználattal élve, skalpvadász. Ez önértékelési zavarokat takarhat, mindig újra és újra be kell neki bizonyítani, hogy még jó nő. Pedig igazából nem az. Csak könnyű megkapni. Szintén régies fordulattal: kokott. Újabbal: ribanc. Még újabbal: celeb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@dr. prédikátor: Az élet olyan izgalmas. Egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Január
A feleség egész biztos, hogy gyerekek miatt bocsátott meg a "tékozló" férjnek, hiszen a gyerekeknek az a legjobb, ha teljes családban nőnek fel. Az elvált szülők gyermekei nagyrészt "sérültek" lesznek ilyen-olyan okból, ami aztán kihat az egész életére, függetlenül attól milyen az elvált szülei között a kapcsolat.
Crazy Globe
Az emberek csalódást okoznak. Ez rendben van. De mi van, ha egy napon rájössz, hogy te vagy a kiábrándító?
Hókuszpók
@Január: Szerintem, nagyobb törést szenved a gyerek, ha az egyik szülője időnként elmegy, aztán visszajön. Kutyából nem lesz szalonna. Ha egyszer megtette megteszi máskor is.
Január
@Hókuszpók: Reméljük a feleség nem felejt, és megakadályozza az átjáróház kialakulását.
Egyszer lehet tévedni...
libero
Claudia húzhat egy újabb strigulát az ajtófélfára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.