Cristofel, a ValóVilág skalpvadásza megdöbbentő őszinteséggel mesélt nem mindennapi csajozási szokásairól. A kubai srác nemrég a fejébe vette, hogy veszélyes szteroidokkal gyúrja ki testét, hogy ezáltal még több lány szívét ejthesse rabul. Amíg ez a folyamat tart, Cris addig sem tétlenkedik, barátjával együtt merülnek el a gyönyörben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Te hülye gyerek, hamarosan 1 centis lesz a pöcsöd, akkor mivel fogsz csoportosan szexelni? A nyelveddel, vagy te leszel a lány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Crazy Globe
Azt hiszed, hogy keményebb vagy mint Tarzan sarka?
Hellcat
Lője csak magát legalább hamarabb eltűnik a süllyesztőbe az igénytelen celeb szarzsák haverjaival...ha meg a pöcse már összement a sok cucctól akkor a csajoknak se kell, aki meg beadja neki a derekát, annál nem csodálnám ha utána 1-2 nél gombapöri lenne az ebéd.
overdose
naplopó senki ezek a csajok meg is érdemlik!
Hókuszpók
Javítanám a címet: Az ostoba kubait kettesével fertőzik a ribik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.