Nem sikerült túl fényesen Dj Seherezádé belépője, a Való Világ ötödik szériájának szereplőjéről kiderült: dj lesz! A kommentelőktől hamar megkapta a magáét.

A lavinát Sehi személyes honlapja indította el, melyet Facebook oldalán mutatott be rajongóinak. Eszerint a szőke ciklon Való Világ bokszgálán, CKM fotózáson, és számos "haknin" át vezető rögös útja végre célba ért: mostantól dj lesz.

"Seherezádé miután kijött a villából, nagyon sokat gondolkodott, hogy mivel foglalkozzon hosszabb távra nézve. Djane Kekka néven dolgozó lemezlovas barátnője adta az inspirációt, hogy megtanulja a DJ szakma rejtelmeit" - olvasható a művésznő biográfiájában, amiből többek között az is kiderül, imád táncolni, de "a sztriptízes lányok miatt abbahagyta az egészet, mert ők ugyanannyi pénzért vetkőznek is."



Sehi zenéjébe egyelőre nem sok bepillantást nyerhetünk, a SoundCloud zenei közösségi oldalra eddig mindössze egy mixe került fel, a hallgatóknál azonban ez is hamar kiverte a biztosítékot. "NEM LEHETNE EZT A SZENNYET VALAHOGY LESZEDNI INNEN???? A DJ szakma SZÉGYENE" - olvashatók ehhez hasonló hozzászólások tucatjai. A számot ennek ellenére (vagy éppen ezért) már több mint tízezren hallgatták meg alig néhány óra alatt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Crazy Globe
Miért kell porig alázni mindenkit?
Ja,mindenki más: tuti.Csak akiről szó van,az a barom.
Ez a magyar mentalitás,HOFI ezt már régen megmondta.
Undorító.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Szerintem is inkább isteníteni kéne,hiszen a magatehetetlen embereken kívül szerintem mindenki tudja ami a mai fiataloknak kell: tuc-tuc-tuc,mellé valami dallam izé,meg valami csipogás.
Ehhez szerintem tényleg valami bődületes teljesítmény szükséges. :)
zsolti
tízmillió futball szakértő, közgazdász, és dj országa vogymuk.
Moncsa
Kezdetnek jó lesz ez!Csak így tovább!Lesz ez jobb is!:-)
Hellcat
Ez a Dj dolog tipikus munkakerülő "szakma" :D
almalibre
A DJ szakma szégyenének lenni elég nehéz lehet, inkább az a szégyen, hogy ezt is szakmának tekintik... Semmirekellők számítógépes programokkal, drogbehatás nélkül hallgathatatlan, zajegyveleget hoznak létre.
djlatino
elég nagy baj hogy mindenféle jöttment idiota dj-nek képzeli magát. éppen elég tehetségtelen barom van az ugynevezett "profik" között, akiknek oroszlánrészük van hogy ennek a szakmának a megbecsültsége a béka segge alá került. szerencsére azért van még egy-két régi motoros aki szinvonalasan teszi a dolgát. de ez a hugy agyu picsa nem fog közéjük tartozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.