Old Hunstanton – Legalább hétezer éves az a vaddisznókoponya, amelyet egy kisfiú talált Anglia északkeleti partszakaszánál.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Dulcinea: Egy friss vaddisznókoponya is az. :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Jujj te kisfiú vigyázz nehogy rosszat álmodj nekem!:)) Egy hatezer éves vaddisznókoponya már csúf mint maga az ördög!:))
Zsoel
@Dulcinea: Egy friss vaddisznókoponya is az. :))
Dulcinea
@Zsoel: Igen, az még talán rútabb mit ez a maradvány!:))
Zsoel
@Dulcinea: Az. :)) Egyszer találtam az erdőben egy döglött vaddisznót, pontosabban már csak a csontváza meg némi sörtéje volt meg, hát elég csúnya volt a koponyája szegénynek, pedig az nem hétezer éves, csak egy-két hetes lehetett. :))))
Dulcinea
@Zsoel: Jujj, most tuti rosszat álmodok!:))) És nem ijedtél meg? Mert én bizony sikítva szaladtam volna amerre a lábam visz!:)))
Zsoel
@Dulcinea: A döglött vaddisznó már nem bánt, pláne az ilyen összeaszalódott, mert az már nem is fertőz. :)) Az élőtől sokkal jobban félek. :)) Amúgy nem volt nagy, szerintem még csak olyan süldő méretű lehetett, amíg élt. :)
Dulcinea
@Zsoel: Kedvesem, én félős nyuszi vagyok!:))
Zsoel
@Dulcinea: Vaddisznók tekintetében én is. :) De ez tényleg nem volt durva, csak a koponyája, mert hát azért az agyarai már kezdtek kifejlődni. :))
Dulcinea
@Zsoel: Hát... igazából én csak fényképről szeretem látni őket!:)))
Zsoel
@Dulcinea: Én meg még úgy sem. :))) Az anyai nagymamám háza mögött egy erdő terül el, és 3 éve, húsvétkor, amikor a húsvétvasárnap olyan koránra, március végére esett, az öcsémmel elsétáltunk az erdőn keresztül vezető kis folyó partjáig. Aztán a túlsó oldalon, szerencsére olyan 50 méterre a parttól, nagy csörtetéssel megjelent egy kifejlett vadkan, még az agyarai is jól látszottak... szerintem valami elől futott, talán emberek riaszthatták meg, vagy kutya. Mindenesetre jött, megállt, és ránk nézett. Mi meg már készen álltunk rá, hogy vagy futni, vagy mászni kell. :)) De aztán szerencsére nekilódult, és továbbkocogott, másik irányba. Nem mondom, hogy nem állt bennünk pár pillanatig a vérkeringés... :)
Zsoel
@Dulcinea: Azóta nem is szeretek abba az erdőbe menni.
Dulcinea
@Zsoel: Te jó ég micsoda élmények!!! juujj azt hiszem ha én lettem volna ott valószínű, hogy elájulok!:)))
Zsoel
@Dulcinea: Nekem is olyan érzésem volt, mint amikor lejegelik a gerincedet és az összes belsőségedet, és olyan kellemetlen bizsergést érzel az alsótestedben... úgy emlékszem, talán rá is ordítottam a dögre, de ebben már nem vagyok biztos. :) Mindenesetre félelmetes volt, sosem gondoltam volna, hogy olyan közel a házakhoz, ráadásul a fényes délutáni órákban vaddisznóval lehet találkozni.
Dulcinea
@Zsoel: Azért örülök, hogy nem lett semmi bajotok, rosszabbul is végződhetett volna a váratlan kaland!
Zsoel
@Dulcinea: Tudom, nem véletlenül félek én a vaddisznóktól. :)
Csizmás Kond
Nem kell félni a vaddisznótól...én már ettem is.
Feraj49
@Csizmás Kond: Ha már eszed,akkor tényleg nem kell félni,legalábbis attól amelyik az asztalon van feltálalva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.