Az új köznevelési törvény szerint a gyerekeket szeptembertől három éves koruk elérése után lesz kötelező óvodába íratni. Többen kifogásolták a korai óvódakezdés törvénybe iktatását, tekintve, hogy nem minden hároméves gyermeket szeretne az anyja elengedni maga mellől, különösen, ha megteheti, hogy otthon marad vele, esetleg a második baba miatt jár neki a GYED, GYES, így a munkábaállás sem időszerű számára. Kérdés az is, hogy minden gyereknek szüksége van-e a korai közösségi szocializációra, nem elég-e némelyek esetében négy, vagy öt éves kortól kezdeni a mindennapos közösségi nevelést.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@darwin: A magánóvoda is óvoda, a lényeg a járáson van.
darwin
@Csizmás Kond: Én a magánóvodást úgy képzeltem el,mint az iskolai magántanulót: otthon van.Az iskolás tanul,az óvodás játszik.Otthon.
Csizmás Kond
@darwin: A magán óvoda vagy iskola nem attól magán, hogy otthon ül a gyerek, hanem attól, hogy nem állami finanszírozású.
Az akik otthoni nevelést kapnak azokat pesztra vagy magántanár végzi.
darwin
@Csizmás Kond: Nem minden esetben.Van amikor a szülő tanítja a gyereket.Vagy olyan is van,amikor a hatodikos ,tizenhat éves cigánygyerek minősíthetetlen viselkedésével eléri,hogy kitiltsák az iskolából és magántanuló lesz. /Meg akarta szexuálni a tanítónénit / Annak is van pesztrája?Nem hiszem.De még a magántanárban is kételkedem.
sport50
lassan mindenre törvény lesz,de úgy,hogy jogunk nem marad!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.