Stohl Andrást kifizették, A Tenkes kapitánya sok színészének azonban nem jutott egy forint sem. Mészáros Árpád Zsolt a siklósi polgármesterhez fordult segítségért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
Kell még jó pár év ahhoz, hogy évtizedeken át (anyagilag is) elkényeztetett színészeink agyilag is beálljanak a sorba, s elhiggyék, hogy ők is munkát végeznek, amiért r e á l i s bér jár. (Sass igazgató úr a 8 általánosával kórházi személyzetnek henceg, hogy egy fél órás monológjáért 85 ezret szokott kapni, levágott hát egy ilyen sablondumát, mondván az eü. alkalmazottak osszák el maguk között...)

Ezek a művész urak aztán panaszkodnak, hogy picike a nyugdíjuk (TB-t persze nem fizettek), s fellépésenként elvárják a százezres gázsit, akkor is, ha tucatnyi fellépés adódik rövid időn belül.
zoltangabor
Ez a rossz szándékkal mondott igazság,többet árt, mint bármely hazugság.
marlin
@libero: Mi köze van a nyugdíjaknak a TB fizetéshez??
marlin
@libero:
Már megint nem figyeltél!! :))
kedwes
@1951: Remélem azok pénzét vitte el, akik tüntiztek érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.