Egyszerre szórakozás és jövedelmezô üzlet a bugaci pusztában rendezett Kurultáj. A törzsi gyűlésként hirdetett esemény éppannyira szól a hagyományőrzésről, mint amennyire a pénzről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@gabrella: Ez a természetben is így van, ezt nevezik természetes kiválogatódásnak. Csak az ember teremtett magának olyan körülményeket, amelyek közt a kevésbé életrevaló, sőt hibás egyedek is életben maradhatnak és szaporodhatnak, de ez csak egy nagyon vékony civilizációs máz, amely könnyen lekopik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
És a Kormány dönti el, hogy ki lehet itt ösmagyar. A Kurultáj 70 milliós támogatást kapott. A Magyarok Szövetsége által létrehozott Magyarok Országos Gyűlése ami szintén most lesz Bösztörpusztán és már évek óta nagyobb rendezvény támogatás nélkül is, mint a Kurultáj, nem kap egy fillért sem. Oszd meg és uralkodj, mondja a római mondás Idáig még nem sikerült megtörni őket. Viszont a 300 ezres rendezvényről egyetlen TV sem ad hírt. Több, mint érdekes.
www.bosztorpuszta.hu/
Csizmás Kond
@Darthon1: ...számold össze, hogy a havonta megemlékező holokausztosok mennyibe kerülnek...
Darthon1
@Csizmás Kond: nem számolom meg a hollókosztosok kiadásait, nem azért mert nem érdekel, csak azért , mert nem idevaló most a téma. A magyaroknak nem adnak, nekem ez okoz problémát.
Csizmás Kond
@Darthon1: ..de hát a cikk nem arról szól, hogy nekik adnak ?
Darthon1
@Csizmás Kond: de igen, csak ahhoz le kellett volna írnom a kötődések hálóját is. Kezdve a HÍR TV-n, folytatva Bíró András Zsolttal, a Fidesszel. Ezt egy hsz-ben nem lehet. Csak úgy odaírni egy kicsit pedig nem érdemes, mivel csak zavart okoz a témához kevésbé értőknél. Aki pedig ért hozzá, de rosszindulatú és esetleg érintett is, annak magas labda. Remélem kielégítő volt a válasz!
Csizmás Kond
@Darthon1: Kötődés ide, vagy kötődés oda a helyzet az, hogy sem a mostani sem a holokausztus nem személyre szóló, hanem rendezvényre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.