Az átmulatott szombat éjszaka után egy tehervagonban esett mély álomba egy 21 éves férfi Hannoverben, és 175 kilométerrel arrébb, Hamburgban ébredt fel másnap.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@sziráki ágnes: Vedd úgy hogy Zsoel-t megtartottam magamnak!:)))
Zsoel
@sziráki ágnes: "Valamiben ellentmondtál nekem" Ez bizony előfordul itt a Propelleren, és nemcsak a te és az én viszonylatomban. Senki nem Jóisten, hogy tévedhetetlen lenne és ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatásokra ragadtathatná magát.
"és egyszer Ágnesnek hívtál" Kedves Ágnes, ha egyszer nagybetűkkel hirdeted magadról, hogy Sziráki Ágnes a becsületes neved, akkor nem tudom, mit csodálkozol azon, ha valaki azon szólít. Azon ütközhettél volna meg, ha Boldizsárnak neveztelek volna.
sza
@Zsoel: De akkor is megkértelek hogy egyszerűen csak Ági...@Dulcinea: Nem osztozol?:)
Dulcinea
@sziráki ágnes: De nem ám!:))) Szó nem lehet róla, mivel szabályosan rám testáltad az imént! Most már ragaszkodom hozzá!:)) és megtartom őt magamnak!:)))
Zsoel
@sziráki ágnes: Erre nem emlékszem, de lehetséges. Utólag is elnézést kérek, viszont elsőre természetesen nem tudhattam, hogy te az Ági megszólítást szereted.
sza
@Dulcinea: Sok sikert hozzá!!:))) Aztán neveld rendesen a gyereket! :))@Zsoel: Most már tudod:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.