Telki ‒ Luxusautóval furikázik Dzsudzsák Balázs (25). Az orosz Dinamo Moszkva válogatott labdarúgója nemcsak megjelenésével kelt feltűnést, akárhova megy.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Az igazság az, hogy engem picit bosszant, hogy ennyit keresnek a focisták, de irigyelni nem irigylem tőlük: ha a piac így árazza be őket, akkor hülyék lennének kevesebbért rúgni a labdát.

De ez a Dzsudzsák gyerek nekem nem szimpatikus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Csak vigyázzon mert egy cigónak megtettszik !
Zsoel
@Levendula: Azt a rohadt, de régen hallottam ezt a számot! Még az ős-Sláger Rádióban, valamikor a '90-es évek végén. Teljesen elfeledkeztem már róla, köszi, hogy eszembe idézted. :)
Zsoel
@soljanka: "melyik 20-onéves srác ne szeretne luxusautóval járni,válogatott nőkkel hetyegni, luxusban élni?" Például én.
kamazuka
Benzines járgány ma már nem luxus kategória.Nem sajnálom tőle,én a helyébe már csak azért is inkább egy elektromossal járnék.Tesla roadster?
adrenalink
@entero: Még az is előfordulhat, hogy "baráti áron" jutott hozzá, vagy ajándékba kapta.
barbarfiver
Lehet hogy a gazdag nagymamájától kapta,mint mostanában sokan :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.