Megdöbbentő kijelentést tett dr. Lépold Józsefné, aki írásszakértőként vett részt az 1998-as körmendi gyermekgyilkosság vizsgálatában. A szaktekintély állítja: nem az igazi tettest ítélték el.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Először a móri vérengzésnél sem az igazi elkövetőket tartóztatták le és ha egy kincskereső nem találja meg a fegyvereket akkor az igazi elkövetők a mai nem lettek volna meg, úgyhogy én simán elképzelem hogy Táncos ártatlanul ült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
www.police.hu/friss/ORF-20120914_4.html
Tánczos-ügy: hazugságok (ORFK)
2012.09.14. péntek 15:18

Magyarország Rendőrsége elfogadhatatlannak tartja, hogy tevékenységével, működésével kapcsolatban nyilvánvaló hazugságokat, minden alapot nélkülöző állításokat közöljenek következmények nélkül...
Proli
Ezek a sündörök már régen leírták magukat!
Almási Pista barátom (Röszkei közkormányzó!) lányának a megölése, a Mórón elbaszott dolgaik után el ne várják, hogy bármit elhiggyek ezeknek a tetveknek!
Oda nem merne menni egy rühes cigóhoz, mert félne a parancsnokától akit megvettek.
Garas, Lönci,. Dura akiket személyesen ismertem és akik azt tettek Szegeden amit ők akartak!
Zsebbe volt a röndrség!
masterboy
Sok erdekes dolog volt ebben a gyilkossagban...peldaul,a kislany vere eltunt...azt hova tette ez a szerencsetlen Gabor?Azt tudjatok hogy hogy vettek orizetbe?A rendorseg a lakossag segitseget kerte,hogyha valaki barmilyen informacioval rendelkezik,az jelentkezzen...Tanczos a gyilkossag napjan jart abban az epuletben,asszem az egyik baratjanal,valamit latott,vagy csak latni velt,de bement a rendorsegre...ezek meg konkretan orultek hogy talaltak madarat,beforgattak,lesitteltek...ugy lezarva.
A mori gyilkossagnal is olyan emberekre huztak ra a vizes lepedot,akiknek ahhoz az ugyhoz semmi kozuk nem volt.
adrenalink
@másvirág: Most jutott eszembe, hogy Hofi már régen megénekelte az Egy kiöregedett vadászkutya c. dalában, hogy az igazságból elveszett az "i"...
gergely
Az fasza.
Kicsit uncsi már ez a sok titkosítgatás,nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.