A 63 éves, katolikus papot, Daniel Drinant az utasok kapták rajta maszturbálás közben, mialatt pornót nézett a laptopján a Southwest légitársaság járatán. A közszeméremsértést okozó férfit letartóztatták.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
És ilyen papokkal van telítve az egyház...
Zsoel
@Dr plágium: A cikk szerint speciel őt már exkommunikálták. De a többit sem ártana, mert addig folyamatosan rontják a római katolikus egyház már amúgy is alaposan megtépázott hírnevét. Amíg meg nem szabadulnak azoktól a papoktól, akik szégyent hoznak a reverendára, itt nem lesz megtisztulás.
Zsoel
"...annyira megörült az ingyen wifinek a repülőn, hogy nem tudta visszafogni magát és pornófilmeket nézett." Ezen egyébként jót nevettem. :) Ha mindenki nekiállna polírozni a bohócot ott helyben, ahol éppen ingyen wifit talált, hát nem tudom, mi lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.