Vagy legalábbis kifejlesztett valami organikus tölteléket, amit naiv ügyfélnek nem sikerült beazonosítania. Szombaton ezt találtuk a tálcás csiremellben. Kipostoltuk a képet Tesco facebook oldalára, de nem kaptunk választ, hogy mi lehet ez. (A zöld bizé teljesen bent volt a húsban, "gyárilag") ISNTANTUPDATE 1: Tesco Magyarország: Kedves Zoltán: nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget. Kérjük, hogy add meg e-mail címedet, ahol kapcsolatba tudunk lépni veled! Köszönjük! Megadtam az emailcímem, a további fejleményekről is írok :) INSTANTUPDATE 2: A tesco azóta is baszott írni, pedig megadtam az emailcímem. Z.

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hűű, de hidegrázóan csudálatos kép!:)) Na de álljunk mán meg egy kicsit, a csomagolás dacára is jól látszott, hogy abba csirkemellbe azért idegenlégiós költözött! Na akkor az a jóember miért vette meg még is? Talán kalandvágyból?:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@nemecsek: Áhh, dehogy baleset következtében a csirkelába a mellébe szaladt!:)))
Na aggódom is mert ez mell orvosi ellátás nélkül került a polcokra!:))

Egyébként meg lehet, hogy hagymával töltött csirkemell akar lenni!:)) Nem rossz az:))
kukac50
Lehet,hogy ez is 2004 ben lejárt szavatosságú volt,mint amiket lefoglaltak importból származó húsokat halakat tenger gyümölcsét.Magyaroknak még el lehet adni 8-10 évvel a szavatossági időn túl. nagyon silány az országba érkező áruknak a vizsgálata.
A Fidesz figyelmébe ajánlanám ez mérgezőbb lehet mint a cigi!
darwin
Aki a tescoban húst vásárol,meg is érdemli.
nemecsek
@Dulcinea: csak nem a pártállamból itt maradt ÁLLTAORVOSI ÉS HIGIÉNIAI ELLENŐRZŐ
HIVATAL. dolgozója voltál? ÁHESZ? Vagy MÉM ÉHESZ? VAGY ÁEÜI SEGGFEJ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.