Már számos internetes oldalon próbáltam megoldást találni, hogy hogyan viseljem el a számomra elviselhetetlen kolleganőt, aki pszichológus tanulmányaim alapján analizáltam és egyértelműen a nárcisztikus jellem tulajdonságait hordozza magán.

Forrás: noipoker.hu
Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@varrólány: A férfiak miért nem rivalizálnak? Vagy miért nem olyan feltűnően és erőszakosan? És mit akarnak elérni a nők ezzel a versengéssel?
varrólány
@Zsoel: Jó kérdés , nem tudom! :-))
Női hülyeségnek tartom , mert épp az ellenkezőjét érik el a megfelelési kényszerükkel, meg kóros bizonyítási vágyukkal.Nevetségessé válnak.
Zsoel
@varrólány: Köszönöm, legalább őszintén válaszoltál. :)
varrólány
@Zsoel: Nincs mit! :-)))
Mindenkin van szeretni való, nem kell erre rájátszani mert akkor fals lesz az egész. Szerintem.
Kutyafüle
Szerintem az, hogy időnként szereti kihúzni magát a munka alól, ezt nem kell megengedni neki. Arra mindenképpen figyelmeztetni kell, hogy a napi munkáját lássa el, és hozzá az időszakonkénti plusz feledatokat is. Ő a gyerekekre hivatkozik, pedig egyértelmű, hogy a férje is el tud meni a gyerekekért, ha vásárolni el tud menni.
Szép lassan, de meg lehet nevelni, ha közbevág a beszédbe, és saját magáról beszél, kérni kell, hogy hallgassa végig, amit a másik mond. Egyébként mindenhol van ilyen nő, persze, ahol csak nők dolgoznak, ott több a súrlódási lehetőség is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.