BUDAPEST – Brutális erőszakos közösülési ügyet vizsgál a rendőrség! Információink szerint egy 14 éves gyereklányt kényszerített fajtalankodásra a börtöntöltelék csavargó, M. László (60) és a 16 éves barátja, Dávid még augusztusban. A kegyetlen tettről most szivárogtak ki részletek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@sziráki ágnes: Az enyhe lenne ennek a két mocsoknak. A faxukból minden nap fél centit levágni és közben kénsavval kenegetni...
sza
@X-ray: De minek engedték ki a dutyiból a vén kéjencet? Kétszer ült már érte! Meg kell várni míg nem "csak " megerőszakol, hanem meg is öl egy nőt?
X-ray
@sziráki ágnes: Ilyenek a törvényeink. Ezzel kellene foglalkozni a kormányoknak, törvényeket módosítani, hogy ne az kapjon több éves börtönbüntetést, aki lop egy zsemlét a boltban, mert éhes, hanem az ilyen rohadékokra szabjanak ki életfogytiglani fegyházbüntetést.
sza
@X-ray: Nekem az tetszik a legjobban hogy lassan már minden gyilkos nem volt beszámítható! Akkor ki az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.