Budapest - Döbbenetes családi titkokat tudott meg a Blikk: rendőrségi feljelentés szerint bántalmazta a férje Demcsák Zsuzsát (34)!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
halkan jegyzem meg 5 évig volt olyan mostoha apám akinek nem kellett se verbális se más milyen provokácio ahhoz hogy ilyen mocsok retek senkiházi legyen.hazaért olyan napja volt és kész.akinek nem volt abba része hogy gyerekként félve fekszik le aludni elötte még összeszedi a kést hogy ne legyen kéznél és beteszi a párnája alá az ne nagyon irkáljon ide megérdemli jellegü megjegyzéseket.tényleg eltudja hitetni hogy megváltozik stb.én mondjuk veszekedtem anyámmal hogy mért hiszi el de nagyon sokan vannak ilyen helyzetben akik nem is tudnak elmenni , nem kapnak segitséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Soha ne mondd el senkinek a problémád!
20 %-át nem érdekli...
80 % pedig örül, hogy vannak problémáid...
vukkocska
Gusztustalan, ahogy a Blikk kutat mások életében. Demcsák Zsuzsa a nyilvánossággal nem osztotta meg életének sötét foltjait, nem volt joga ehhez a Blikknek sem.
lbs
@vukkocska: Az egész dolog Demcsákra és a családjára vonatkozik.
A Blikk és a TV2 rokon média, ezért ez a botrány kizárólag Demcsák beleegyezésével kerülhetett napvilágra. Kérdés miért hagyta?
Sajnos Magyarországon - de szerintem az egész világon - igen sokan küzdenek magánéleti problémákkal, de ezeknek egy töredéke kerül nyilvánosságra, a téma intimitása miatt.
Ezért nem értem, hogy miért traktálnak bennünket ennek a problémának a napi szinten való ismertetésével?

Mellékesen Demcsáknak nem kifejezett erőssége a pártatlanság, ez egyértelműen kihallható a riportjainál.
vukkocska
@lbs: ha nő lennél, felléphetnél naivaként. Gondolod, hogy a sok mocskolódás, ami az újságokba megjelenik, az illetők beleegyezésével történik? Nem gondolhatod komolyan. Média perekről még nem hallottál? Demcsák Zsuzsát kifejezetten pártatlannak tartom Vujity Trvtkóval együtt.
bosszants
@vukkocska: Node kérem, ha az a két ember pártatlan akkor én vagyok pápa utódja:)
lbs
@vukkocska: Szerintem - attól tartok - te vagy naív. Hallottam egyet és mást ezeknek a "hírgyáraknak" a működéséről.
Az, hogy valaki - egyfajta igen torz lelki sztriptíz jelleggel - nekivetkőzik a nyilvánosság előtt, akár meglehetősen jól is jövedelmez. Nem történik más, mint "eladta a sztorit".
Aki meg leközli az fizet. Megteheti, az erre a hírekre vevők vásárolják a lapot, tehát "mindenki jól jár".
Akik meg eladták a sztorit, azoknak jut a veszett fejsze nyele, legalább némi pénzt kerestek azzal, hogy a magánéletüket kirámolták a kirakatba.

Ilyen mocskos világot élünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.