Budapest - Döbbenetes családi titkokat tudott meg a Blikk: rendőrségi feljelentés szerint bántalmazta a férje Demcsák Zsuzsát (34)!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
halkan jegyzem meg 5 évig volt olyan mostoha apám akinek nem kellett se verbális se más milyen provokácio ahhoz hogy ilyen mocsok retek senkiházi legyen.hazaért olyan napja volt és kész.akinek nem volt abba része hogy gyerekként félve fekszik le aludni elötte még összeszedi a kést hogy ne legyen kéznél és beteszi a párnája alá az ne nagyon irkáljon ide megérdemli jellegü megjegyzéseket.tényleg eltudja hitetni hogy megváltozik stb.én mondjuk veszekedtem anyámmal hogy mért hiszi el de nagyon sokan vannak ilyen helyzetben akik nem is tudnak elmenni , nem kapnak segitséget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dragonita
"Megtámadhatnak, tönkretehetnek,
kegyetlenül kigúnyolhatnak, de a
méltóságod csak akkor vehetik el, ha
magad adod oda."
(Michael J. Fox) Kitartás Zsuzsa.
Dr plágium
Abba kéne már hagyni ezt a mocskolódást! Elköltözött, elválik, (mint sokan mások) nem gondolja, hogy ha állandóan címlapon van még jobban megsínylik a gyerekek?
Rájuk gondoljon és ne teregesse ki a szennyest a nyilvánosság előtt, elég lesz a bíróságon!
dragonita
@Horizont: fáradt vagyok) most már értem)
soljanka
Demcsák még csak nem is hülye nő, szép, jó szakmája van a tv-n kívül is, de a villogás, a sok pénz fontosabb volt neki. Sem jóképű, sem sármos, dörzsölt, gazdag a pasi, pénz volt dögivel, és akkor ez tetszett Zsuzsikának.

A rossz döntésünkért egyszer meg kell fizetni. Mindenkinek.
a pasi keres megint egy jó nőt,aki élvezi a luxust, elviseli a veréseket is érte - Demcsák meg fel tud állni.
Azért ő nem egy celeb kategória.
nahát
sosem bírtam az olyan nőket akik ennyire fényezik magukat, a párjukat meg mocskolják
Lehet verte a férje nem tudom. De mindig kettőn áll a vásár, lehet provokálta egy kiadós mocskolódással!
Ilyenkor mindig eszembe jut eszembe, hogy jó lenne ha a verbális agressziót is büntetné a törvény!
zabhegyező
Ez egy hazug, feltünési viszketegséggel megvert nő!
DogAdventures
Néha arra gondolok, hogy egyetlen nap leforgása alatt meg lehetne változtatni a világot, ha az aranyszabály így szólna: érezz úgy mások iránt, ahogyan szeretnéd, hogy irántad érezzenek!
Dr plágium
Ha gonoszkodni akarnék, akkor azt mondanám azért verte, mert kevés gyereket szült :-))
Persze eszembe se jut ilyesmi :-))))
Csizmás Kond
...az ilyen eseteknél még az sem tud megfelelő magyarázatot adni aki benne van a...szóval csak úgy nem kezdődik semmilyen verekedés.
Pilóta
@dragonita: Igen, Horizont jól reagálta le:-) Köszi neki!
Pilóta
@Csizmás Kond: ... és az is kérdéses, hogy ki adta vissza?!:-)
Atha
Ismerem Zsuzsát. Remek kis csaj de korpa közé keveredett.
A szerelem az húzós dolog, a házasság meg még inkább!
Kitartást kívánok a nehéz napokra neki.
Csizmás Kond
@Horizont: Ismét elhamarkodottan ítélsz...
Csizmás Kond
@Horizont: Vagyis ha valakit nem ismersz eléggé arról azt állíthatsz amit akarsz ?
...és kitartok a véleményem mellett...a verekedések nem spontán kezdődnek, sőt folytatom azzal, hogy egy ártatlanul megvert nő nem marad ott csak azért, hogy másnap is megverjék.
DR.somosi
@nahát: pontosan igy jártam : évekig provokált az asszony. otthagytam a francba.
zabhegyező
@Horizont: Van egy jegenye a házam előtt, no abba kössél bele!
DR.somosi
@Horizont: ez nagyobb bünti.egyedül nem tudta fizetni a hitelt.most albi...
nehogymá
halkan jegyzem meg 5 évig volt olyan mostoha apám akinek nem kellett se verbális se más milyen provokácio ahhoz hogy ilyen mocsok retek senkiházi legyen.hazaért olyan napja volt és kész.akinek nem volt abba része hogy gyerekként félve fekszik le aludni elötte még összeszedi a kést hogy ne legyen kéznél és beteszi a párnája alá az ne nagyon irkáljon ide megérdemli jellegü megjegyzéseket.tényleg eltudja hitetni hogy megváltozik stb.én mondjuk veszekedtem anyámmal hogy mért hiszi el de nagyon sokan vannak ilyen helyzetben akik nem is tudnak elmenni , nem kapnak segitséget.
sza
Aki egy nőt megüt az nem lehet tisztességes! Egy kivétel, ha a nő olyasmivel vádolja meg ami súlyos következményekkel járhat! Volt már ilyen is!
sza
Azt még hozzátenném hogy ha olyasmivel vádolja meg ami nem tisztességes akkor is el lehet menni, nem kell megütni!
Bástya Elvtárs
Nem ő az egyedüli! Naponta több ilyen történik. MAGÁNÜGY!
Csizmás Kond
Mint általában most is elég szerteágazóan kezeljük a cikket.
Pilóta
@Horizont: Ezt csak te hiszed, mert az érvelés az teljesen más, az racionalitást tételez fel! Hülyeségekkel szemben pedig nem lehet érveket felsorakoztatni, mert azokkal szemben már orvosi indokokat kellene felhozni. S ha abba is belegondolunk, hogy ez a kóros állapot akár évtizedekig is eltarthat, jobb ha hozzá sem fogunk érvelni ezekkel a marhaságokkal szemben!
Csizmás Kond
@Horizont: Akad itt minden...olyan is akik ha kell ha nem belekeveri a politikát...:))
Pilóta
De már önmagában az is kérdés, hogy mi köze ehhez Demcsáknak, ahogy az is kérdés pl.: hogy mi köze Orbának a fénysebességhez?!
Pilóta
@Csizmás Kond: Erről van szó! De miért is, mert csak ahhoz ""éretenek":-)
honeykiss
Sajnálom ami történt vele...de pont öt nem értem, amikor ott van előtte a sok-sok családi tragédia a műsorokban...miért nem lépett valamit az első verés után, neki még nagyobb és több lehetősége lett volna arra, hogy véget vessen a dolognak, miért várt 8 évet? nem mindenre lehet mentség a gyerek, a félek,és a család, mert ha állandóan erre hivatkoznak a nők akkor a verésnek sosem lesz vége... és valóban mind a két felet illene meghallgatni és utána ítélkezni bárki felett is... de egy nőt megütni nem dicsőség sőt undorító dolog valóban!
Csizmás Kond
@Horizont: Ha már ilyen szépen kérsz akkor szívesen megbocsájtok...de amúgy nem is haragudtam...:))
...és hogy még egy kissé elidőzzünk a témánál...
"Az Index.hu hírportál egy 2007. február 27-ei cikkében írt arról, hogy Danks Emese kormányszóvivő helyett hosszabb válogatás után Demcsák Zsuzsa veszi át.[2] A Nemzetbiztonsági Hivatal megkezdte Demcsák C típusú átvilágítását, miközben a sajtóban Demcsák férjével kapcsolatos cikkek jelentek meg. A Magyar Nemzet cikke szerint Demcsák férjét, Kiss József vállalkozót üzleti kapcsolat fűzi Sz. Istvánhoz, akit a rendőrség bűnszervezet vezetésével és működtetésével, illetve egy diósdi kettős emberölés megrendelésével gyanúsít.[3] Demcsák ezt cáfolta, és beperelte az újságot.[4] Közben a leendő kormányszóvivő elindította saját blogját.[5] Az ellenzéki pártok mellett elvi okokból az SZDSZ sem támogatta Demcsák jelölését.[6] 2007. március 26-án Demcsák bejelentette, hogy visszalép a kormányszóvivői poszttól; bár a kormány reformpolitikáját támogatja, azonban a személyét és családját ért támadások miatt úgy ítéli meg, hogy azzal segíti a kormány munkáját, ha a szóvivőségtől eláll."
Pilóta
@Horizont: Mi lenne, ha csak a saját nevedben reagálnál?! Vagy te vagy itt a "tömeg"?!
Nem, nem az én hozzászólásaim itt a menők, hanem a tiéid:-)
Levendula
Soha ne mondd el senkinek a problémád!
20 %-át nem érdekli...
80 % pedig örül, hogy vannak problémáid...
vukkocska
Gusztustalan, ahogy a Blikk kutat mások életében. Demcsák Zsuzsa a nyilvánossággal nem osztotta meg életének sötét foltjait, nem volt joga ehhez a Blikknek sem.
lbs
@vukkocska: Az egész dolog Demcsákra és a családjára vonatkozik.
A Blikk és a TV2 rokon média, ezért ez a botrány kizárólag Demcsák beleegyezésével kerülhetett napvilágra. Kérdés miért hagyta?
Sajnos Magyarországon - de szerintem az egész világon - igen sokan küzdenek magánéleti problémákkal, de ezeknek egy töredéke kerül nyilvánosságra, a téma intimitása miatt.
Ezért nem értem, hogy miért traktálnak bennünket ennek a problémának a napi szinten való ismertetésével?

Mellékesen Demcsáknak nem kifejezett erőssége a pártatlanság, ez egyértelműen kihallható a riportjainál.
vukkocska
@lbs: ha nő lennél, felléphetnél naivaként. Gondolod, hogy a sok mocskolódás, ami az újságokba megjelenik, az illetők beleegyezésével történik? Nem gondolhatod komolyan. Média perekről még nem hallottál? Demcsák Zsuzsát kifejezetten pártatlannak tartom Vujity Trvtkóval együtt.
bosszants
@vukkocska: Node kérem, ha az a két ember pártatlan akkor én vagyok pápa utódja:)
lbs
@vukkocska: Szerintem - attól tartok - te vagy naív. Hallottam egyet és mást ezeknek a "hírgyáraknak" a működéséről.
Az, hogy valaki - egyfajta igen torz lelki sztriptíz jelleggel - nekivetkőzik a nyilvánosság előtt, akár meglehetősen jól is jövedelmez. Nem történik más, mint "eladta a sztorit".
Aki meg leközli az fizet. Megteheti, az erre a hírekre vevők vásárolják a lapot, tehát "mindenki jól jár".
Akik meg eladták a sztorit, azoknak jut a veszett fejsze nyele, legalább némi pénzt kerestek azzal, hogy a magánéletüket kirámolták a kirakatba.

Ilyen mocskos világot élünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.