Malek Miklós felkészült már arra is, hogy az utcán behúz neki egyet valaki. Durván megfenyegették Malek Miklóst (37) azok az X-Faktor-rajongók, akik hibás döntésnek vélik Csobot Adél (19) legjobb tizenkettőbe juttatását. Az egyik egy elektronikus levelet is küldött a mentornak, amelyben részletezte, mi vár rá, ha összefutnak egymással. „Csak lássalak meg, összetöröm az összes csontodat! Hogy képzeled, hogy Adélkát viszed tovább? Megbánod még, találkozzunk csak! " – szólt a mentornak címzett e-mail. Az év nagy részében az Egyesült Államok nyugati partvidékén élő Malek Miklóst azonban nem hatja meg, hogy már a testi épségét is fenyegetik, mint ahogy az sem érdekli, hogy az interneten kommentelők hada folyamatosan ócsárolja. Olyanokat a fejéhez vágva, hogy eddig ő volt a kedvenc mentor, de emiatt a döntése miatt most csalódtak benne.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
@Dulcinea: Pontosan erről van szó ez eddig is így volt.
Dulcinea
@szöszmösz: De képzeld el, hogy akkor mi lesz majd, amikor azok az értelemszegény emberek akik fanatikus módon küldözgetik az sms-t, rájönnek arra, hogy a beérkező sms-eket is manipulálják!? Így is áll a bál!:))
overdose
Azt hiszem a hangot keresik ,nem úgy kellene bejutattni hogy külhoni ill saját tetszés szerint:
almalibre
Évekig dolgoztam táncversenyek zsűritagjaként és szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy időnként, mint néző másként szavaztam volna, mint amikor a döntés a kezemben volt. A zsűrit a döntésében sok olyan tényező befolyásolja, amin a néző természetesen nem gondolkodik, mert míg a zsűri elemezget, a néző csak élvezi a műsort…
almalibre
Ja, ami a fenyegetést illeti, volt cigány a kiesők közt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.