Szerdán reggel az Országos Kardiológiai Intézetben vele született szívbillentyű rendellenessége miatt megműtötték Schobert Norbit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Csak az asszonyt nem értem...miért kéri a jó Istent ("ha van") ha nem hisz benne és mind ezt teszi a széles lópofafogú mosolyával...cirkusz az egész...Gyógyulást Norbi!
teremőrző
Miért kell reklámozni magát még az kórházban is a gülüszemű, ijesztő fejű nejével? Hihetetlen, valszeg még a halálos ágyáról is közvetít valamelyik csatorna, vagy bulvárlap. Gusztustalan.
dolfika
@entero: Bízom benne hogy nem megyek hozzád kölcsönkérni.A sikeres emberekkel nincs bajom de az ilyen celebeket nem szeretem.Mű emberek mű családdal a sok hülye meg beszopja.Mindegy nekik csak címlapon legyenek.
entero
@dolfika: Ritkán adok kölcsön, szóval hiába is jönnél...:-)) Tény hogy én sem rajongok Norbiért mint ember, de azt el kell ismernem hogy az ételei mellett tényleg nem hízik el az ember, miközben még jóízűek is. Szóval amit kitalált az egyáltalán nem rossz, csak sajnos celeb formát öltött, és ez igaz a feleségére is. Győzikét sem utálta senki addig amíg a Romantic zenekar tagja volt, a Győzike show utáltatta meg velünk igazából. De tudod az csak egy szerep, és ha azt nézed éppen az emberek tartották életben sokáig, akár az ilyen Mónika show, Való világ, X factor szerű szemeteket.
dolfika
Ugyan azt látod és gondolod mint én ,csak azt én körítésem ahogy mások mondják"kicsit alpári" én nem úgy gondolom én inkább őszintének tartom még ha ezzel másokat sértek is. Bár nem áll szándékomban.Nézd csak végig a beírásokat van aki ismeretlenül kurva anyázott hol nem is neki címeztem.Na látod ő még nállam is bunkóbb .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.