Németországban a törvény csak az ember és állat közötti szexuális kapcsolatól készült fotók terjesztését tiltja, magát az aktust nem. Tízezren élnek ezzel vissza.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@sziráki ágnes: Fogok adni néhány tippet mely tv.csatornákat és műsorokat kísérd figyelemmel! /egyik aznapi hozzászólásodhoz fogom kapcsolni/ Terjedelmileg egy nagyon hosszú,több tízoldalas téma,és nem is egyszerű,mert minden eset más és más. Ettől függetlenül van egy "séma" amely szerint indul a felderítés.Pl.gyilkosság esetében,kiknek állt érdekében,stb.Van a kriminalisztikának "7 "alapkérdése minden bűncselekmény esetében,amire keresni kell a választ !
Most már késő van,de talán a majdani műsorcímek megadásával egy picit segíteni tudok.
sza
@Feraj49: Kösz, de nekem egy eleven nyomozó kellene akivel tudok beszélgetni, kérdéseket feltenni... Kicsit kacifántos mert visszanyúlik 1968 ig...
Feraj49
@sziráki ágnes: Akkor jó "felderítést" !
bosszants
Furák vagytok!
Embert ölnétek, mert a kutyába veri bele?
Ha az ebnek nem tetszik majd helyre teszi a gazdáját.
De aki ezért embertársa halálát kivánja nem különb tőle!
Atha
Azért azt azt megnézném mikor az "asszony" odaszarik a járdára a kerületben és a közfelügyelő rászól hogy szedje már fel vagy bírságol! XD
Jajjvazze!
Kész!
XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.