A történet másik szereplője, Zita, 41 éves, hat éve él együtt Szabolccsal, aki 10 évvel fiatalabb nála. Szerelem volt, azt mondja, de a történet nem úgy írta magát, ahogy ő elképzelte, vagy Szabolcs nem az a férfi, akinek hitte, de minden megváltozott szépen lassan, az együtt leélt néhány év során. Szabolcs történetét itt olvashatjátok! http://www.nokorszak.hu/index.php/lamur/item/2114-idősebb-nő-fiatalabb-férfi-halálra-ítélt-kapcsolat?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Szép történet, és tanulságos, mert valóban mások az igények 25 és mások 35 éves korban, de azért vannak pozitív példák is. Mondjuk a dédanyáméknál nem volt ekkora korkülönbség, csak 5 év, de abban az időben az soknak számított, mégis gyönyörűen éltek.
Dr plágium
Ez a történet a pénzről szól. Először az asszony pénzéről, majd mikor fordult a kocka a férfiéról.
teremőrző
@Dr plágium: Nem biztos, én is volt, hogy teljesen megőrültem egy érettebb nőért, és nem érdekelt közvetlenül a pénze, inkább az az önbizalom, amit az egzisztencia, és a kor adhat. Persze amellett, hogy irtózatosan jó nő volt. :)
Dr plágium
@teremőrző: Ott van a válaszodban, egzisztencia..az pedig pénz nélkül nincs!
Rézangyal
Nekem sosem jöttek be a fiatalabb fiúk. Mindíg jóval idősebb férfit kerestem, akire fel lehet nézni, akit tisztelni lehet.
Oeidipuszi típusú kapcsolatokban nem hiszek, hiszen természetellenes és így életképtelen. Egy fiatalabb férfi csakis akkor marad jóval idősebb párja mellett, ha impotens. Más indok egyszerűen nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.