A Kiskegyed elvitte Sarka Katához a sztárok egyik kedvenc jósnőjét, Pötyit, aki kártyából megjövendölte neki, mire számíthatnak az elkövetkezendő két évben.

"Amikor mi külön voltunk, a Peti életében akkor volt egy másik lány. A jósnő azt mondta neki, hogy hagyja azt a lányt, mert nem ő az igazi. Keresse meg inkább azt a barna hajú lányt. akire sokat gondol. Akkor kezdett újra felém nyitni, és meghódított. Mikor kibékültünk, elvitt a jósnőhöz engem is. Azt mondta, hogy vegyek egy tesztet, mert terhes vagyok. Egyáltalán nem voltak még tüneteim sem, de pozitív lett a teszt. Most kíváncsi vagyok a szerelemre, a családom boldogulására és persze a munkára meg az egészségre" - vallotta be Kata.

A jósnő azt mondta Katának, hogy az ellensége egy nő, aki idősebb nála, és bosszús a pár szerencséje miatt. "Valaki nagyon nem örül annak, hogy ti jól érzitek magatokat."

"Amit akartam, azt megtudtam. - állítja Kata. Ráismertem arra a nálam idősebb nőre, aki tönkre akarja tenni a mi házasságunkat. Nem árulom el a nevét. Úgy érzem, kimondott ellenségeim nincsenek, csupán olyan emberek, akik nem örülnek a mi boldog házasságunknak." - mondta a lapnak Hajdú Sarka Kata.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stephen Hawking
Potyi? Nálunk az USÁ-ban swindlernek nevezik az ilyeneket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.