Kilenc éve vagyok házas, és nem tudom, hogy mit tegyek. Két gyermekünk van, a férjem mintaférjnek számít azokhoz képest, akik az ismerőseink. Szereti a gyerekeket és eddig azt hittem, hogy engem is. Most ennyi év után úgy érzem, hogy mindent elvesztettem. Néhány hete véletlenül tudtam meg, hogy a férjem intim kapcsolatot folytat egy férfival. Amikor rákérdeztem, nem is kertelt, rögtön bevallotta, hogy igen, időnként férfiakkal is szexel.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Válj el! Nem tudom, és sosem tudtam megérteni, hogy két azonos nemű hogyan vonzódhat szexuálisan egymáshoz! Jó lenne tudni, hogy mi játszódik le bennük, lelkileg, és persze mentálisan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Hagyd ott, ne kínlódj...elég lesz később a gyermekeidnek elmagyarázni mi is van, nem lennék a helyedben...a férjed meg egy jó nagy görény
Dr plágium
Lépj le minél előbb, mert a gyerekek is megsínylik a levegőben vibráló feszültséget.
Az ilyen pasik jobb ha egyedül élnek...
lópicigáspár
Azért egy gruppent előtte bevállalhatnál! :-D
tellerjozsef
Nem csodálkozom a hölgy undorán.Váljon el minél hamarabb,ezzel a tudattal nem lehet együtt élni. Nem ítélem el az úr nemi hozzátartozását,de legyen belátással és ne tegye tönkre a család életét. Teller József
batukán
Az ilyentől még a homo is szimpibb...ez a legundorítóbb fajta ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.