Arról suttognak, hogy Aradszky László súlyos betegségben szenved. A hatvanas évek népszerű táncdalénekese három kortársa temetésén sem tudott részt venni az elmúlt időszakban, mivel olyan rosszullétek gyötrik, hogy néha otthonát is képtelen elhagyni - olvasható a Bestben.

Aradszky László érezhetően nehezen viseli, amikor rosszullétre hivatkozva kénytelen lemondani valamit. Lelkileg is meggyötri a betegség. Állapota hullámzik: jó és nagyon rossz időszakok váltják egymást. Az énekes, aki idén sorra veszti el pályatársait, és generációjának lassan utolsó, élő képviselője, néha annyira szédül, hogy a lakásból sem tud kilépni és van, hogy kórházi kezelésre szorul, és jóideig fellépni sem tud.

Pedig naptárábana mai napig szép számmal sorakoznak a fellépések időpontjai. És ezek az alkalmak azok, melyekből erőt merít. A hajdanán töltőtollszerelőnek tanult örök bohém sosem titkolta, hogy közönsége megfiatalítja őt. „Az öregedés leghatásosabb ellenszere a családi harmónia. Na és a sikerélmény is kitűnő fiatalítószer" - mondja huncut mosollyal, a rosszullétek azonban már a legegyszerűbb napi tevékenységekben is gátolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.