Legutóbb ötvenezer forintos számlát kapott Zámbó Sebastian, annyi sms-t küldött bátyjának az X-faktorba - hangzott el az Origo videójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Én is szeretem a bátyám, de ekkora marhaságot akkor sem csinálnék, hacsak nem az élete a tét! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Én is szeretem a bátyám, de ekkora marhaságot akkor sem csinálnék, hacsak nem az élete a tét! :-)
Feraj49
Hát ez a "húzás" azért nem fizetődik ki !Mégsem a bátyó nyeri,így nem lesz 12 milka amikből perkázhatott volna öcsinek a sok SMS-ért.
Nyuszicsibe
Fúúú...én egyszer csináltam ennél többet,nem vagyok egy szégyenlős fajta,de nem merem leírni,mit mondott faterom...úúúú...soha többet,áááá még ha csörög sem merem felvenni.
imici
A fiuk szépen lettek nevelve az biztos! nem édestesók, de ugy szeretik egymást ) ezt méltányolom ! lehet példát venni ... akárhogy és akárki volt a papa, a két hölgy-/anyuka/ bizony szépen nevelte őket. ))
janikabácsi
Ekkora baromságot ! Az egész zámbó familia nem ér egy kalap sz.rt. Beleértve "dzsimmit " , csak nyavíkolt, megbolondította a hallgatókat mint a latin Tv-s sorozatok.
Dr plágium
@honeykiss: Meddig? Amíg a sok marha elolvassa az aktuális szenzációt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.