Amikor megismerkedtem a férjemmel nagyon jól kijöttünk egymással, szerettük egymást. Már 5 éves házasok vagyunk és úgy érzem egy ideje, hogy egyre rosszabb a helyzetem mellette. Néhány hónapja bármit csinálok, semmi sem jó, ha valami nem úgy sikerül, azonnal leordibál. Egyszerűen türelmetlen velem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ott kell hagyni a francba. Azért általában ilyenkor új nő lépett be a kapcsoaltba. Csak ezt el kellene mondani, s nem a másikat hibáztatni mindenért. Persze, lehet azért más baj is, lehet, hogy munkahelyi probléma, esetleg elvesztése. Nem egy esetben hallottam, hogy a férj szégyellte elmondani, hogy elveszítette a munkahelyét, s otthon nem mondta meg, minden reggel elment, mintha munkába indulna. Inkább adósságba verte magát, hogy legyen "fizetése". Talán megér egy átbeszélgetést még akkor is, ha a férj nem hajlandó erről vitát nyitni. S nem vitatkozni kell, hanem beszélgetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.