Stone nem szomorú amiatt, hogy szombaton este negyedik párbaja után távozni kényszerült az X-Faktor további versenyéből. Nagy tervei vannak: gyógyítani akarja az embereket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Arra vigyázzon mindenki, hogy vagy a zenéjét hallgassa, vagy a táplálékkiegészítőt szedje, mert így könnyebben meg tudja állapítani az orvos, hogy mitől lett rosszul...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Az is hülye, aki ezzel szóba áll!

Csodaszer?
adrenalink
@entero: Szegény! Nem elég, hogy repedezik az imádott pártodban vetett fenntartás nélküli hited, most még a Stoneban is csalódtál. Próbáld a dolog pozitív oldalát nézni: legalább nem egy hajnövesztőszer bizniszbe társult be.:)
almalibre
Nem értem, mi a gondotok a hírrel? Bölcsességre utal, hogy Stone nem tesz fel mindent egy lapra és nem várja, hogy a népszerűséggel automatikusan milliók potyogjanak az ölébe. Hogy a terméknek, amit forgalmaz, milyen hatása van, nem tudhatjuk, ezért véleményezni sem helyes… A „csodaszer” a cikkíró állítása.
honeykiss
Na tessék még egy sarlatán !...hát nem elég nekünk az ufós Pataki ?
solyom7561
Gyógyítsa saját magát mert agyilag nincs rendben.Nem néz ki 50 évnél fiatalabbnak!!! Én 59 vagyok de nem nézek ki annyinak,de nem eszem egészségesen és semmi bogyó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.