Éppen két éve, hogy a tökéletesnek kikiáltott kocsonya receptjét megosztottuk, és tán szűk esztendeje is hirdettük az igét e komoly téli ügyletben. Igaz, házi áldás helyett hímezgethetnénk falvédő szövegnek: ismétlés a tudás anyja. De csak visszafejlődtünk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én kicsontozom a csontos részeket és úgy teszem a tányérba.
Nem főzöm zöldséggel a fokhagymát a mennyiség szerint rakom bele,
a zsiradékot menet közben is lelehet kanalazni róla, szép lassan,
több órát főzöm, így szép tiszta, nem lesz zavaros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Rézangyal: Pedig amúgy szeretem a főtt zöldségeket, például a húslevesben, de a kocsonyában valahogy nem... Hiába, nem vagyunk egyformák.
Csizmás Kond
@Kutyafüle: Nem...közel se engedne az asszony...:)
levarosbukta
@Zsoel: Te vagy az én emberem, szóról szóra így szeretem a kocsonyát annyi a különbség hogy én mustárral eszem.
levarosbukta
@Kutyafüle: ÁÁÁááá lilahagymasaláta, imádom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.