Budapest — Tragédiával is végződhetett volna Nóci szombat éjszakai kalandja, de úgy tűnik, valaki fentről nagyon vigyázott a szőkeségre.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nagyon jó a kép! Zsák a foltját! A fene egye meg az alkoholista férgeit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Sok a pénz, sok a parti, ahová ingyen lehet járni enni és inni...aztán a kórházban ébredni. Felőlem felmászhatott volna egy korlátra, azokat sajnáltam volna, akik miatta kerültek volna veszélybe .
batukán
Felelős az a sok "jó" barát is, akik hagyják így elmenni...esetleg a drogterjesztők így próbálják alattomosan rászoktatni a vendégeket, tudván, hogy itt van pénz. Nagyon észnél kell lenni, még a legbiztonságosabbnak tűnő társaságban is. A drogteszt negatív. Na, ebben nem vagyok olyan biztos!
Don Quijote
@Horizont: a másik meg a Gina! Haveromat úgy kiütötte mint a pinty, csak a kórházban tért magához:DD Belekeverték az italába suttyomban.
Powika
Nóci + a buci ??? Neb@ssz...
Szép páros ==> Együtt ittak régen is és most is..
A vér nem válik vízzé...
Gratulálok...
bakegya
Igen,tragikus lett volna a vétlen halála egy ilyen felelőtlen és ronda nő miatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.