Hét olyan újonc pasit találtunk az idei filmfelhozatalban, akik megdobogtatták a szívünket és megremegtették a lábunkat a moziban. Van köztük némafilmsztár, sztriptíztános, gyúrós hústorony és zabolátlan szerelmes, de két apukától és még egy pszichopata gyilkostól is elgyengültünk. A lista vállaltan szubjektív, és sorrendet nem állapítottunk meg a szívdöglesztő férfiak közt.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hát ez a felhozatal nagyon gyengus...mint a csigák és rondák.Ha valakinek a szíve ezektől megdöglik az megérdemli.
Dulcinea
Hát ez nem lehet igaz! Mindig jobbat vár az emberlánya aztán megint csak rosszabb jön!
Nézegetem ezeket a jó vágású palikat, osztán kénytelen vagyok megállapítani a savanyú valóságot, hogy vágás mán megint csak a seggükön van!:))
Rézangyal
Lányok! Minek néznek ezek bennünket? A jó pasi nem itt kezdődik! Mondjuk nálam minimum negyven évesnek kell lennie, ez az alap. Nem lehet csiga és nem lehet nyálas. Szőrös (mértékkel) izmos, magas, erős, karakán pasikat akarok látni! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.